• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99102519143
  • خبرنگار : 71498

جمع آوری بیش از هزار مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز

جمع آوری بیش از هزار مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: تاکنون ۲۶۰ مگاوات در ۱۶۲۲ مرکز غیر مجاز استخراج رمز ارز جمع آوری شده است و فعالیت برای جمع آوری مراکز غیرمجاز ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی‌مشهدی امروز در حاشیه سومین مانور سراسری اصلاح روشنایی معابر از محل مرکز پایش صنعت برق، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال همکاری هستیم تا از طریق اینترنت مصرفی و IP این مراکز با تعداد زیادی از آنها شناسایی و برخورد شود، تاکید کرد: از مردم تقاضای مدیریت مصرف برق را داریم، منظور فقط مشترکان خانگی نیست و در بخش تجاری که روشنایی های غیر ضرور دارند نیز تقاضا داریم که به این مهم توجه کنند.

وی با بیان اینکه عمده برق کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود، گفت: از برق تولیدی در نیروگاه های برق آبی با لحاظ میزان ذخیره‌سازی استفاده شد، امسال همچنین از برق تولیدی توسط نیروگاه اتمی و نیز از نیروگاه‌های تجدیدپذیر استفاده شد.

سخنگوی صنعت برق کشور ادامه داد: ظرفیت اسمی نیروگاه‌های تجدیدپذیر ۸۵۰ مگاوات است، و این نیروگاه‌ها می‌توانند ۴۰۰ مگاوات برق تولید کنند که همه اینها سرجمع تولید برق در کشور است. نیروگاه های دیزلی در اختیار صنایع هستند و اینها هم با تامین سوخت، برق تولید می‌کنند که در خود صنعت استفاده می‌شود.

رجبی مشهدی به بروز خاموشی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: میزان خاموشی ها نسبت به کل انرژی روزانه ناچیز برآورد شده و عدیی حدود ۱.۵ درصد است اما به دلیل وابستگی شدید زندگی مردم به برق اثرگذاری بالایی داشت. اولویت تامین برق با بخش‌های خانگی، تجاری، بیمارستان‌ها و مراکز حساس بوده و با اقدام‌های انجام شده اکنون شرایط پایدار است.

وی با تاکید بر اینکه روز گذشته هیچ خاموشی اعمال نشد، تصریح کرد: با دستگاه‌های پرمصرف برخورد جدی می شود برخی دستگاه ها در تهران مصرف را رعایت نکردند و ما مجبور شدیم برای ساعتی برق آن ها را قطع کنیم، وزارت ورزش، سازمان برنامه و بودجه، سازمان حفاظت محیط زیست و بانک مسکن از جمله این دستگاه ها بودند و برخورد جدی با دستگاه‌های پر مصرف در روزهای آینده هم ادامه خواهد یافت.

سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به طرح تعدیل روشنایی معابر گفت: ادر این شرایط که الویت تامین برق بخش خانگی، تجاری و مراکز حساس مجبور به تعدیل روشنایی معابر هستیم، تقریبا مصرف هر پایه  روشنایی معادل یک خانه است و تعداد آن ها نیز زیاد است.

همچنین غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: امروز در این مانور ۵۰۰۰ نفر در قالب ۱۶۰۰ اکیپ به شکل سراسری برای برطرف کردن مشکلات  موجود در شبکه‌های توزیع، تعدیل روشنایی‌ها اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به این که این مانور به شکل هماهنگ در سراسر کشور و در پنجشنبه و جمعه پایان هر ماه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: محور اصلی این مانور تعدیل روشنایی معابر با هدف مدیریت مصرف انرژی است.

رخشانی مهر با اشاره به این که مردم می‌توانند از طریق سامانه سراسری برق ایران یا همان اپلیکیشن «برق من» خرابی‌ها را گزارش کنند، اظهار کرد: مردم می‌توانند در این سامانه خرابی شبکه‌های سراسری برق را اطلاع دهند. اطلاعات دریافتی از مردم جمع آوری شده و پس از دسته بندی در یک اقدام هماهنگ برای برطرف کردن آنها اقدام می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر همچنین از بکارگیری فناوری‌های جدید برای تعدیل روشنایی‌ها خبر داد و گفت: در این خصوص ساعات نجومی با هدف بهره گیری از میزان روشنایی‌ها بر حسب نیاز استفاده می‌شود.

رخشانی مهر گفت: در اقدامی دیگر با استفاده از تجهیزات جدید و حسگرهایی حساس به تردد و حرکت که روی پایه‌های روشنایی نصب می‌شود، به دنبال استفاده بهینه از انرژی هستیم. استفاده از این حسگرها بیشتر در جاده‌ها و نقاطی که حادثه‌خیز نباشد نصب خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha