مجید کیانپور در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: در بیش از ۷۸ درصد پروژههای عمرانی استان بوشهر، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به عنوان آزمایشگاه معتمد حضور دارد و به شکل ویژه و روزانه کار را پیگیری میکند.
وی ادامه داد: عمدتاً با حدود ۲۴ دستگاه اجرایی در قالب فعالیتهای گستردهای همکاری داریم، منتها در مجموع با حدود ۴۷ دستگاه اجرایی مشغول انجام وظیفه و همکاری هستیم که خوشبختانه به جز وزارتخانههای راه و شهرسازی، نیرو، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن و وزارت کشور با وزارت نفت هم همکاری بسیار خوب و گستردهای داریم.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ایران تصریح کرد: حتی با توجه شرایط تحریمی که وجود دارد، آزمایشگاه نه تنها کارش را کمتر نکرده بلکه بیشتر هم شده و از ۲۶ فاز که در بخشهای فارس، عسلویه و جم مستقر است، حضور گستردهای در مطالعات ژئوتکنیکی و کنترل کیفی کار حدود ۲۰ فاز نفتی دارد.
این مسئول اضافه کرد: همچنین در بخش پتروشیمی، حدود ۲۱ پروژه از ۳۷ پروژه با حضور گسترده و فعال آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک همراه است.
کیانپور با اشاره به تلاش برای گسترش فعالیتها عنوان کرد: هدف ما حضور گستردهتر در پروژههای زیربنایی و در قسمت ساختگاه و بخش مطالعات ژئوتکنیک آنها و کنترل کیفی حین اجرای کار آنها است.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۵۰۰ نوع آزمایش در بخشهای مختلف قیر، بتن، آسفالت، سنگ، زمینشناسی، مقاومت مصالح و... در حوزه فعالیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک تصریح کرد: جدیداً یک امکان به نام سامانه PMS یا سامانه روحسازی را در کشور وارد کردهایم که به صورت دانشبنیان و بر اساس تکنولوژی روز و با دستگاه اسکنر هوشمند جادهای کلیه سطح معابر را اسکن کرده و نقاطی که خرابی احتمالی دارد مورد به مورد بررسی شده و در فریمهای مختلف تصویربرداری و کنار هم گذاشته میشود و نقاط نیازمند بهسازی، نوسازی و یا روسازی به دستگاه بهرهبردار اعلام شده و منطبق بر همان شرح خدمات موجود با پیمانکار قرارداد بسته و از طریق دستگاه مشاور مرمت و نوسازی آن را مدیریت میکند.
انتهای پیام
نظرات