ایرج ترابی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عملکرد فولاد مبارکه در حوزه های اشتغال زایی و توسعه عمرانی منطقه و کشور، اظهار کرد: این شرکت در راستای مسئولیت های اجتماعی خود و با نگاه توسعه متوازن در بسیاری از استان های کشور آثار پرخیر و برکتی در تولید، ایجاد فرصت های شغلی و توسعه آبادنی، فرهنگی و ورزش کشور داشته است.
وی نقش آفرینی فولاد مبارکه در بسیاری از پروژه های بزرگ استان از جمله مشارکت و مساعدت ۵ میلیارد تومانی به طرح مترو مجلسی – اصفهان (سال ۹۰)، به بهره برداری رساندن ورزشگاه بزرگ نقش جهان، مساعدت به احداث موزه دفاع مقدس، تکمیل مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان، احداث پایگاه امداد و نجات هلال احمر در سه راهی مبارکه، مساعدت به بسیاری از پروژه های عمرانی منطقه و استان، سالن اجتماعات گلستان شهدای اصفهان و بازسازی بیش از ۶۰ مورد مسجد، حسینیه و مجموعه فرهنگی در استان، اهدای ۲۶۰ کانکس به زلزله زدگان غرب کشور و ... به عنوان نمونه هایی از اقدامات شرکت در حوزه مسئولیت های اجتماعی یاد کرد.
آزادسازی ۱۱۵۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد
به گفته مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه، این شرکت در همین راستا، هیچگاه از همیاری قشرهای آسیب پذیر جامعه نیز غافل نبوده است. به عنوان مثال می توان به جمع آوری ۱۱ میلیارد تومان وجه نقد در گلریزان های سال های اخیر توسط مدیران، کارکنان و پیمانکاران فولاد مبارکه برای فراهم کردن زمینه آزادی یک هزار و ۱۵۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد اشاره کرد.
ترابی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۳۰ مدرسه در استان با مساعدت فولاد مبارکه احداث و نوسازی شده است، خاطرنشان کرد: این شرکت همه ساله همزمان با آغاز سال تحصیلی با هماهنگی مدیریت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نسبت به تهیه و توزیع بیش از ۱۰ هزار لوازم التحریر بین دانش آموزان نیازمند و کم برخوردار اقدام کرده است، این در حالی است که در سال جاری نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا و فرایند آموزش دانش آموزان در فضای مجازی نسبت به تهیه و توزیع ۱۶۰۰ تبلت اقدام کرد تا هیچ دانش آموزی از ادامه تحصیل باز نمانده باشد.
هزینه ۵۰۰ میلیارد تومانی برای اجرای طرح های زیست محیطی
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان به فعالیت های زیست محیطی فولاد مبارکه اشاره و تصریح کرد: افتخار فولاد مبارکه این است که به عنوان صنعت سبز پروژه های زیست محیطی خوبی طی این سال ها تعریف و اجرا کرده است.
وی در همین راستا از سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه در اجرای طرح ایجاد شبکه جمع آوری پساب های شهری شهرستان های لنجان و مبارکه به عنوان یکی از پروژه های زیست محیطی فولاد مبارکه نام برد و اظهار کرد: با این اقدام نه تنها از ورود پساب به رودخانه زاینده رود و آلودگی های زیست محیطی پیشگیری شد، بلکه از محل پساب های تصفیه شده شهری در خطوط تولید شرکت استفاده می شود که به کاهش برداشت آب خام از رودخانه زاینده رود و استفاده بهینه از منابع آبی منجر شده است.
ترابی با تاکید بر هدفمند بودن مساعدت های فولاد مبارکه تصریح کرد: با تعامل مسئولان منطقه، مسائل، مشکلات و نیازهای منطقه تحلیل و در قالب گزارش هایی در کمیته های مربوطه بررسی می شود و در صورت تایید کمیته های کارشناسی مساعدت لازم از سوی فولاد مبارکه انجام می شود.
وی با تاکید بر نگاه سازمان مبنی بر جلب رضایت مخاطبان درون و برون سازمانی یادآور شد: به طور مرتب میزان رضایت مندی و نقطه نظرات تمام ذینفعان سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا برای سال های بعد نقشه راه بهتری ترسیم شود.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه ادامه داد: وقتی این توانایی در فولاد مبارکه نهادینه شده است که محصولات خود را به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر کند، بدیهی است که در حوزه مسئولیت های اجتماعی نیز به درستی ایفای نقش کند.
ایفای مسئولیت های اجتماعی و افزایش حس تعلق سازمانی کارکنان
وی با بیان اینکه ایفای مسئولیت های اجتماعی فولاد مبارکه برای کارکنان این سازمان حس تعلق سازمانی ایجاد می کند، تصریح کرد: بازتاب مسئولیت های اجتماعی علاوه بر جامعه برای مجموعه مدیریت و کارکنان نیز بازتاب مثبت دارد و باعث انگیزه بیشتر و حس تعلق سازمانی کارکنان می شود که نتیجه آن را می توان در افزایش بهره وری کارکنان و افزایش تولید مشاهده کرد.
ترابی تصریح کرد: از نگاه مدیریت فولاد مبارکه هرگونه فعالیت شرکت که در راستای مسئولیت های اجتماعی صورت گیرد به معنی واقعی، خدمتی بی منت و مایه مباهات شرکت است.
فولاد مبارکه، الگوی موفقی از مقابله با بحران کرونا
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای کمیته بحران شرکت در حوزه غربالگری و مقابله با شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: همچنان که مسئولان استان بارها اذعان داشته اند در حال حاضر الگوی فولاد مبارکه در حوزه مقابله با این ویروس به عنوان الگویی موفق نه تنها برای ۲۰ هزار نیروی شاغل در شرکت بلکه در بسیاری از سازمان های مشابه نیز به کار گرفته شده و نتایج موفقیت آمیزی درپی داشته است.
ترابی از توزیع به موقع مواد ضدعفونی کننده و ماسک بین کارکنان، اجرای طرح های غربالگری، کاهش ساعت کاری کارکنان و قرنطینه و درمان همکاران مبتلا و همچنین ادامه غربالگری ها به عنوان برخی اقدامات مؤثر در این حوزه یاد کرد.
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این دوران نه تنها هیچ خللی در روند تولید و فعالیت های فولاد مبارکه اتفاق نیفتاد بلکه با درک صحیحی که کارکنان از شرایط اقتصادی کشور دارند علی رغم همه این محدودیت ها از ابتدای سال جاری و همزمان با شیوع ویروس کرونا به رکوردهای ارزشمندی در تولید دست یافته ایم.
انتهای پیام
نظرات