محمد نبیونی در مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی امیرکبیر که در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار کرد: به دبیرخانه اولین جشنواره ملی امیرکبیر از سوی ۴۵ دانشگاه و مراکز علم و فناوری کشور بالغ بر ۱۰۰ پایان نامه و رساله دانشجویی ارسال شد.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این پایان نامه و رسالههای کاربردی کارفرما محور شامل پنج گروه فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی و هنر بودند.
نبیونی توضیح داد: در روزهای اخیر و بعد از اتمام فرصت شرکت در جشنواره، تقاضاهای زیادی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که خواستار اخذ مهلت بیشتر برای ارسال پایان نامهها و رسالههای خود به دبیرخانه جشنواره بودند و این نشان میدهد که باید در حوزه اطلاع رسانی این جشنواره از تمامی امکانات بیشتری استفاده کنیم تا تمامی دانشگاهها و مراکز علمی فناوری بتوانند وارد این عرصه رقابتی شوند.
رئیس بنیاد نخبگان البرز با بیان اینکه به جزء صنعت، مجموعههای دیگری از جمله شهرداری نیازمند بهره گیری از ظرفیت پایان نامهها و رسالههای دانشجویی هستند، افزود: برای حل مسائل موجود درحوزه های پسماند، زیست پذیری شهری، قطار شهری و یا حمل و نقل، مدیریت شهری نیازمند بهره گیری از پایان نامه های کاربردی است.
وی با بیان اینکه توجه به پایان نامه های کارفرما محور نباید باعث غفلت از توجه به سایر پایان نامهها شود، افزود طرحهایی داشتیم که در گذشته اثرگذاری مهمی در بخش های گوناگون داشته اند اما کارفرما محور نبوده اند بنابراین باید از این طرح ها نیز حمایت شود.
وی در خصوص نهادهای دخیل در برگزاری این جشنواره، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی، یک نهاد ارزشی- انقلابی و از رویش های انقلاب اسلامی است افزود: به تعبیری هر وقت هرجا مشکلی جدی وجود داشته است، مجموعه جهاد دانشگاهی برای حل آن وارد میدان شده است.
نبیونی با اشاره به نام مجموعه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیان کرد: تمام موارد کارفرما محوری یعنی "بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی" در نام این نهاد گنجانده شده است و اگر بخواهیم دقیقتر باشیم به واسطۀ این چهار حوزه مجموعه اتاق بازگانی در جریان تمام دغدغهها و مشکلات کشور در حوزههای مرتبط با کارفرمایان کشور است.
وی افزود: در راستای گام برداشتن و اجرای یک اقدام عملی برای ارتباط دانشگاه و صنعت (کارفرما) این دو نهاد در کنار یکدیگر قرار گرفتند تا این اتفاق بزرگ، که دغدغه اصلی کشور در چند دهۀ اخیر است را به شکل پُر رنگ تر و عملی تر رقم بزنند.
گفتنی است جشنواره ملی امیرکبیر برای اولین بار با همکاری جهاد دانشگاهی البرز، اتاق بازرگانی البرز و بنیاد نخبگان البرز برگزار شد و اسامی برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر است:
محمد صادقی در مقطع دکتری و جواد اسماعیلی سریزدی در مقطع کارشناسی ارشد گروه فنی و مهندسی
مصطفی مهین روستا در مقطع دکتری و پروین مقدم در مقطع کارشناسی ارشد گروه علوم پایه
سمیه تیموری و ایرج بابایی اربوسرا در مقطع دکتری گروه علوم انسانی
آیده معزی پور در مقطع دکتری و افسانه کاغذچی در مقطع کارشناسی ارشد گروه کشاورزی و منابع طبیعی
انتهای پیام
نظرات