• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99102014910
  • خبرنگار : 30054

آشنایی با سیستم های دزدگیر اماکن و نحوه انتخاب آنها برای خرید

آشنایی با سیستم های دزدگیر اماکن و نحوه انتخاب آنها برای خرید

فروشگاه آلارم الکترونیک پیشرو در زمینه فروش تخصصی محصولات دزدگیر اماکن و دوربین مداربسته با بیش از ۵ سال آماده خدمات رسانی به شما مشتریان گرامی می باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آلارم الکترونیک، این مجموعه با مشاوره رایگان به شما مشتران عزیز راهنمایی کامل در مورد محل مورد نظر و سیستم انتخابی مناسب را ارائه می دهد تا بتوانید از یک سیستم با کارایی و قیمت مناسب بهره ببرید.

چرا باید از یک سیستم دزدگیر مناسب بهره برد؟

با توجه به شرایط سخت اجتماعی و سرقت های پیاپی داشتن یک سیستم دزدگیر اماکن مناسب می تواند بهترین راه حل این مشکل باشد.

دزدگیر اماکن چیست؟

دزدگیر اماکن همان گونه که از نامش پیداست، یک سیستم امنیتی قوی برای تمامی اماکن صنعتی و مسکونی هست که تمامی ورود های نامتعارف و غیرمجاز را گزارش می دهد.

این سیستم ها با توجه به انواع مدل های زیاد آنها به ۵ دسته دزدگیر بدون تلفن کننده و دزدگیر با تلفن کننده خط شهر و دزدگیر سیم کارتی و دزدگیر سیم کارتی و خط شهری و دزدگیر سیمکارتی و خط شهری و تحت شبکه تقسیم بندی می شوند.

چگونه بتوانیم لوازم مورد نیاز برای یک پکیج کامل دزدگیر را برای محیط دلخواه خود تشخیص دهیم؟

در ابتدا باید بگوییم هر دزدگیر اماکنی قطع به یقین نیازمند وسایل های پایه ای هست که از این دسته لوازم پنل های مرکزی آنهاست.

پنل های مرکزی زیادی در کشور عزیزمان هست که برخی از آنها وارداتی و اکثرا ایرانی و تولید داخل بوده و بعضی نیز به اسم تولید ایران به فروش می روند.

ما این دزدگیرها را بنا به شناخت و تجربه تفکیک می کنیم.

دزدگیرهای وارداتی:

پارادوکس  ( PARADOX )

پایرونیکس (PYRONIX )

 آساابلوی (ASA ABLOY )

دزدگیر های ایرانی:

پرتوآذرخش ( PARTOAZARAKHSH )

فایروال  FIREWALL)  )

کلاسیک ( CLASSIC )

آنیک ( ANIK)

جی ام کا ( GMK)

سایلکس ( SILEX )

و مابقی برندهای دیگر به ظاهر ایرانی مانند: فوتال، لایف پرو، هانتر و تسو و پایرونیکس (تنها اسم کپی شده از نمونه خارجی )...

اما این پنل ها چه کاری انجام می دهند؟

تمامی لوازم های جانبی همانند سنسورها و... به پنل مرکزی متصل می شوند و این پنل ارتباط بین تماس سنسورها ولوازم جانبی و مصرف کننده است!

با توجه به مثال بالا لوازم ها و سنسورهای جانبی و کارایی هر یک را به مختصر توضیح می دهیم:

سنسورهای حرکتی:

این دسته از لوازم به ۲ دسته داخلی (درمحیط بسته وبه هنگام روشن بودن سیستم بدون حرکت) و بیرونی (مناسب برای مکان های باز و حرکت حیواناتی نظیر پرندگان وگربه و سگ تا وزن مشخص ۴۰ کیلو) تقسیم بندی می شوند و هر نوع حرکت غیر متعارف را تشخیص می دهد.

سنسورهای مگنتی یا لای دری:

این سنسورها دارای ۲ قسمت بوده و قسمت اصلی آنها روی چهارچوب ثابت و قسمت سبک و مگنتی آن  روی قسمت متحرک پنجره و درب و ... متصل می شود، این سنسورها تنها به ۲ دسته بیسیم و سیمی تقسیم بندی شده و از آنها در هر دو محیط بیرونی و داخلی می توان استفاده کرد.

سنسورهای لرزشی و یا تخریب:

همان گونه که از نامشان پیداست با لرزش و یا تخریب و ارتعاشات شدید در حد شکستگی تحریک می شوند و هانند مگنت ها به ۲ دسته سیمی و وایرلس تقسیم می شوند و در هر ۲ محیط می توان از آنها بهره برد.

ریموت و نرم افزار:

توجه شود که تمامی پنل ها دارای ۲عدد ریموت هستند که برخی دارای آنتن (بردمتراژی بالا گاها تا ۱۵۰ متر) و ریموت های بدون آنتن (برد کوتاه تا ۵۰ متر).

اکثر پنل های سیمکارتی  (بنا به توضیحات درج شده روی کاتالوگ هر محصول ) دارای نرم افزارهای اندروید و آیفون جهت کنترل از راه دور هستند و می توان عمل هایی همچون خاموش و روشن کردن پنل استعلام مانده حساب سیمکارت و راه اندازی رله و... استفاده کرد.

بلندگوها و آژیرها:

این لوازم با صدای بلند خود به هنگام سرقت ۲ نکته مثبت را ایجاد می کنند که اولی آنها حاکی از فرار سارقین و دومی آن مشخص کردن محل سرقت است.

برد رله:

بردهای رله را همانند کلیدهای مجازی برای خاموش و روشن کردن برق فرض کنید که با ریموت و نرم افزار قابل کنترل هستند و می توان تجهیزات برقی همانند روشنایی و... را تا ۵ امپر با آنها کنترل کرد.

سنسورهای دود و حرارت و گاز:

دسته ای دیگر از سنسورها هستند که با اتصال به دزدگیر از طریق سیم و بیسیم می توان حتی علاوه برداشتن یک سیستم دزدگیر اماکن یک سیستم اعلام حریق نیز داشته باشیم.

باتری ها:

برای جلوگیری ازکار افتادن پنل به هنگام قطع برق از آن استفاده می شود.

جهت مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر هر یک از محصولات نام برده می توانیم به سایت آلارم الکترونیک مراجعه کرده و تمامی مشخصات این دزدگیرها و حتی نحوه نصب آنها را بیابیم.

جهت ارتباط تلفنی با شماره تماس های ۰۲۱۶۶۳۴۲۷۰۲ و ۰۹۱۲۰۷۱۸۱۷۲ و ۰۹۱۹۱۳۸۴۶۷۷ در ارتباط باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha