"ایرج حسنپور" در نشست شورای همخانواده این سازمان ضمن گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهید سلیمانی و شهدای مقاومت، افزود: اکنون که در سختترین و ظالمانهترین شرایط تحریمی و اقتصادی به سر میبریم امید میرود اعضای شورای هم خانواده این سازمان و سایر دستگاهها همدلی، تعامل و همراهی بیشتری نسبت به حل مشکلات اقتصادی و از همه مهمتر معیشت و تأمین کالاهای ضروری و اساسی مردم داشته باشند و جلسات ستاد تنظیم بازار استانی با توجه به اختیارات تام استانداران، حتی المقدور با حضور استاندار صورت پذیرد و در بحث کیفیت و کمیت نان و آرد واحدهای خبازی و کارخانجات تولید استان، مراقبت های بیشتری معمول و نظارت شود.
وی با بیان اینکه این دستگاهها باید جهت رفع کمبودها سعی و تلاش مضاعفی داشته باشند، اظهار کرد: چنانچه دستگاهها در استان با مشکلی مواجه شدند سریعا از طریق مکاتبه مراتب را اطلاع رسانی تا در جلساتی که در سطح ملی برگزار میشوند به آنها رسیدگی شود.
سرپرست امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای محدود کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استانهای توسعه یافته تصریح کرد: باوجود عدم توسعه یافتگی استان در حوزههای زیرساختی از جمله خطوط ریلی، هوایی، دریانوردی، بنادر، پایانههای صادراتی، پایانههای مرزی و سایتهای نمایشگاهی اما اقدامات صورت گرفته قابل تقدیر است.
حسنپور از خدمات، تلاشها، هماهنگیها و همراهی خوب مدیریت بانک صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد در جذب و پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی تقدیر و به پاس این همراهی در تولید و اشتغال، به رسم یادبود و انگیزه مضاعف در سال جهش تولید لوح زرینی به این بانک تقدیم کرد.
وی در خصوص محورهای اصلی جهش تولید، توسعه صادرات، مدیریت واردات، و تنظیم بازار تاکید کرد و ادامه داد: همه کارکنان و مسئولان استانی سازمانهای صمت استانی باید الزامات جهش تولید را در صدر برنامههای خود قرار داده و با یک روحیه جهادی تلاش کنیم به اهداف مد نظر رهبر معظم انقلاب در سال ۹۹ در بالاترین سطح ممکن دست یابیم.
سرپرست امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: برنامه تعمیق ساخت داخل به سبب آثار بسیار ارزشمند آن با جدیت هر چه تمام تر در سال ۹۹ نیز دنبال خواهد شد و در راس برنامههای وزارت صمت در سال جهش تولید قرار دارد.
حسن پور بیان کرد: ذیل برنامه ساخت داخل، فعالسازی واحدهای راکد و غیر فعال، تکمیل طرحهای نیمه تمام با اولویت طرحهای پیشران و نوآورانه و فعال کردن ظرفیتهای خالی واحدها، همچنین استفاده و تعامل با اصحاب رسانه و ظرفیت آنها در امر اطلاع رسانی و امیدبخشی عملکرد دولت، در دستورکار جدی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هدف اصلی تشکیل شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت استان ایجاد تعامل، همکاری، همفکری و همراهی بخشهای مختلف صنعتی، معدنی و تجاری استان در سال جهش تولید است.
"سالار حسینپور" افزود: رشد، آبادانی، توسعه و پیشرفت صنعت، معدن و تجارت استان بدون همکاری و همیاری کلیه دستگاهها و نهادهای عضو شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت استان محقق نخواهد شد.
وی تصریح کرد: شناسایی مسائل و مشکلات واحدهای صنفی، صنعتی، تولیدی، معدنی، تجاری، اقتصادی و یافتن راهکار حل موانع توسعه این بخشها از جمله مواردی هستند که در جلسات این شورا جهت توسعه در نشستهای مهم اقتصادی استان بحث و بررسی خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد، گفتنی است؛ در این جلسه مدیران و نمایندگان بخشهای شورای هم خانواده استان از جمله، اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی، اداره غله و خدمات بازرگانی، اتاق اصناف مرکز استان، شرکت دائمی نمایشگاه بینالمللی، شرکت شهرکهای صنعتی، نظام مهندسی معدن و بانک توسعه تعاون استان ضمن تشریح عملکرد دستگاهها، جهت جمع بندی و احصاء به ستاد وزارتخانه، به بیان مشکلات، چالش هازیرساخت ها و دیدگاه های سد راه تولید و اقتصاد در مجموعه خود پرداختند.
پایان بخش این نشست، بازدید سرپرست امور استانهای وزارت صمت از واحد صنعتی تولیدی کوبودنا و بررسی اقدامات این واحد صنعتی مهم استان بود.
انتهای پیام
نظرات