• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99101813901

جانشین معاونت فرهنگی سپاه:

داشتن اقتدار فرهنگی رمز موفقیت کشور است

داشتن اقتدار فرهنگی رمز موفقیت کشور است

ایسنا/گلستان جانشین معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اهمیت اقتدار فرهنگی اشاره کرد و گفت: آنچه که کشور ما را طی ۴۲ سال گذشته پیروز پیش برده و ان‌شاءالله با همه فراز و فرودها پیروز پیش خواهد برد این است که ما در کنار اتکای به خدای متعال و اعتمادبه‌نفس، دارای اقتدار فرهنگی هستیم.

سرهنگ علی رجبی ظهر امروز در مراسم پاسداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در گرگان اظهار کرد: شهید سلیمانی به ما آموخت که همه ما با سلایق و نگاه‌های مختلف، بچه‌های انقلاب هستیم و نباید خط‌کشی بین افراد وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر هرگز نباید نگاه‌های سلیقه‌ای و جناحی باعث ایجاد خط‌کشی‌ها شود، افزود: شهید سلیمانی به ما یاد داد که اصل کار مسئولان باید انقلاب، نظام اسلامی، ولایت‌فقیه و خدمت به مردم باشد.

جانشین معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: اگر کشوری دارای سرمایه باشد ولی روحیه ایستادگی و مقاومت در آن وجود نداشته باشد، بازنده خواهد بود. امروز انقلاب با تفکر شهید سلیمانی‌ها، صادر شده است.

رجبی، داشتن اقتدار فرهنگی را رمز موفقیت کشور دانست و افزود: دشمن طی این سالها همواره با تمام توان و استفاده از امکاناتش در مقابل ما ایستاده و ما همواره پیروز شدیم.

وی بیان اینکه شهید سلیمانی به عنوان یک مکتب شناخته می‌شود نه یک شخص، گفت: شهید سلیمانی در تفکر انقلاب اسلامی و با جهد و مجاهدت خودش سردار سلیمانی شده است. برخی‌ها تلاش نکنند شهید سلیمانی را به عنوان یک شخص مطرح کنند بلکه سردار سلیمانی یک مکتب است و افراد زیادی در این مکتب پرورش یافتند که هر کدام از آنها سردار سلیمانی‌های آینده خواهند بود.

جانشین معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران با اشاره به اینکه نباید از اقدامات آتش به اختیار انقلابیون ترسید، خطاب به مسئولین گفت: از اقدامات انقلابی جوانان دفاع و حمایت کنید و اگر خطا کردند، بزرگوارانه هدایتشان کنید؛ در گرفتاری‌ها همین جبهه انقلاب به داد ما خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha