مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سطح باغات مرکبات استان مازندران را ۱۱۰هزار هکتار عنوان کرد و گفت: از این سطح ۸۵ هزار هکتار به پرتقال و ۲۵ هزار هکتار به نارنگی اختصاص دارد.
هادی ایزدی افزود: بیشتر سطح باغات پرتقال استان را ارقام تامسون و توسُرخ و بیشتر سطح باغات نارنگی را ارقام اُنشو، پِیج و نارنگی پیش رس تشکیل میدهند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره ذخیره سازی پرتقال شب عید گفت: متولی اصلی ذخیزه سازی میوه شب عید، سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
ایزدی خاطرنشان کرد: میزان پیش بینی برداشت مرکبات از باغهای استان، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن است که حدود ۷۰۰ هزار تُن محصول برداشت شده توسط باغداران و سورتینگ داران در حال ذخیره سازی است.
وی تاکید کرد: اگرچه قیمت ستاد تنظیم بازار به نسبت سال گذشته حدود یک و نیم برابر بیشتر است، اما در مجموع با مدیریت صحیح باغداران و حذف واسطه ها، قیمت این محصول در سر باغ و بازار مصرف منطق اقتصادی پیدا کرده است و به طور یقین با توجه به مقدار تولید و عرضه، قیمت نهایی پرتقال در بازار شب عید برای باغداران و مصرف کنندگان رضایت بخش خواهد بود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران متوسط قیمت پرتقال سر باغ را حدود هفت هزار تومان اعلام کرد و گفت: علاوه بر ذخیره، روزانه چندین کانتینر پرتقال وارد بازار میشود و در واقع هیچ کمبودی در تولید و عرضه انواع مرکبات تا پایان سال نداریم و قیمت این محصول در بازار مصرف نیز بر اساس عرضه و تقاضا است.
وی افزود: برداشت مرکبات مازندران با ارقام زودرس نارنگی از ۱۵شهریور آغاز شد و اکنون باغداران مشغول برداشت پرتقال هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: برای حمایت از تولیدکننده ها، مرکبات استان به کشورهای روسیه، عراق و سایر کشورها صادر میشود.
انتهای پیام
نظرات