• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99101712837
  • خبرنگار : 30054

بازدید از موزه تماشاگه زمان و تاریخچه آن

بازدید از موزه تماشاگه زمان و تاریخچه آن

بی شک می توان گفت موزه تماشاگه زمان یا موزه زمان زیباترین موزه ی تهران است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام تهران مبله، تماشاگه زمان یا موزه زمان با داشتن جلوه ای بی نظیر و زیبا،  افراد بسیاری را از اقصی نقاط ایران و جهان به سمت خود جذب می کند.

این موزه، که اولین موزه ساعت در ایران است، دارای دیدنی های بسیار زیادی می باشد و بازدید از آن، حال و هوای هر فردی را تغییر می دهد. اگر به تهران آمدید با اجاره آپارتمان مبله در تهران ، از نزدیک، به تماشای این موزه بی نظیر بپردازید.

اگر تا به حال از این موزه بازدید نکرده اید و یا تا به حال نام آن را نشنیده اید، توصیه می کنم این مطلب را مطالعه کنید. چرا که در این مطلب به معرفی کامل موزه زمان و همچنین دیدنی ها و تاریخچه آن پرداخته ایم. مطالعه این مطلب فرصت خوبی برای آشنایی با زیباترین جاذبه تاریخی تهران می باشد.

درباره موزه زمان

شهر تهران، موزه ها و سازه های تاریخی بسیار زیادی را در درون خود جای داده است. در واقع این شهر، دارای تمدنی چندصد ساله می باشد که از زمان های بسیار قدیم، مورد توجه بسیاری از پادشاهان قرار گرفت. در نتیجه پادشاهان دوره های مختلف، سازه های مختلف و زیبایی را در این شهر ساختن و نمای بی نظیری را به شهر تهران بخشیدند.

امروزه این سازه ها تبدیل به موزه شده و افراد وقتی به تهران میایند، با اجاره سوئیت مبله در تهران ، اقدام به بازدید از این جاذبه های تاریخی می کنند.

ساختار موزه

باغی بزرگ را تصور کنید که در آن، درختان بلند و زیادی وجود دارند. در میان فضای سبز این باغ، یک ساختمان دو طبقه وجود دارد که آبی رنگ است. نمای این ساختمان، با استفاده از مهارت گچبری، زیبایی بی نظیری دارد و توجه هر بیننده ای را به خود جذب می کند. این ساختمان آبی، مانند فیروزه ای در میان حیاط این موزه است.

نکته جالب این است که این موزه، در واقع خانه ای است که سال ها پیش رها شده. اگر به تهران آمدید، پس از اجاره خانه مبله در تهران، اقدام به بازدید از این موزه کنید.

نمای بی نظیر موزه آرامش خاصی را به شما منتقل می کند و سبب می شود که شما ساعت ها در محوطه این موزه بنشینید و به تماشای مناظر آن بپردازید.

تاریخچه

باید بدانید که موزه زمان، مساحتی بالغ بر ۷ هکتار دارد که مساحت ساختمان آبی واقع در آن نیز ۶۰۰ متر مربع می باشد. همانطور که در مطالب بالا مطالعه کردید، قدمت ساختمان موجود در این باغ مربوط به دوران قاجار و پادشاهی محمد شاه قاجار و ناصرالدین شاه می باشد.

در واقع می توان گفت این ساختمان قدمتی ۸۰ ساله دارد و در طول این سال ها، در اختیار افراد بسیاری بود. اما حسین خداداد در سال ۱۳۴۶ این ملک را خرید و شروع به ایجاد تغیراتی در آن کرد.

جالب است بدانید هنگامی که حسین خداداد قصد بازسازی این خانه را کرد، حتی اسکلت این ساختمان را نیز تعویض کرد. در واقع اسکلت آن از جنس چوب بود و حسین خداداد اسکلت هایی فولادی را جایگزین این چوب ها کرد.

ایجاد گچبری که در نمای ساختمان وجود دارد و چشم انداز بسیار زیبایی را به وجود آورده، در حدود ۱۲ سال به طول انجامید. نکته جالب تر این است که حسین خداداد با صرف زمان زیادی برای ساخت این خانه، تنها یک سال از زندگی خود را در این خانه گذراند.

بخش های مختلف موزه زمان

 

این موزه از دو طبقه ساخته شده که طبقه اول مخصوص ساعت های بسیار قدیمی مربوط به قرون ۱۷ تا ۲۰ میلادی است. از دیدنی های این بخش می توان به ساعت شاهینی، ساعت رومیزی، ساعت آونگی، ساعت ایستاده، ساعت دیواری، و ... اشاره کرد.

اما طبقه دوم این مجموعه از بخش های متعددی ساخته شده است. در این طبقه ابزار تعمیری ساعت، آثار هوشنگ فروتن، ساعت های قاجار، ساعت های مچی و جیبی، و ... وجود دارد.

امکانات موزه زمان

یکی از بهترین امکاناتی که در موزه زمان وجود دارد، وجود کافه ریبار در آن است. این کافه در محوطه موزه قرار دارد و از ساعت ۹ صبح فعالیت خود را شروع می کند. این کافه یکی از مشهوترین کافه های تهران است که به صبحانه های بی نظیرش معروف است.

کلام آخر

همانطور که در مطلب نیز مشاهده کردید، این موزه، مکانی بسیار زیبا و متفاوت تر از سایر موزه های ایران می باشد. اهمیتی ندارد که ساکن تهران هستید یا نه.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha