به گزارش ایسنا، به دنبال دریافت بخشی از هزینه های ساخت مسکن مهر از متقاضیان دوم و بیشتر که طبق اعلام شرکت عمران پردیس بر اساس مصوبه قانونی شورای مسکن استان انجام شده، وزیر راه و شهرسازی هم از این اقدام حمایت کرد. محمد اسلامی گفت که باید با دلالانی که بعضا ۷۰۰ واحد در پردیس خریداری کرده بودند برخورد می کردیم اما متقاضیان واجد شرایط و اولیه مشمول پرداخت هزینه نیستند.
چند روز قبل، تعدادی از متقاضیان مسکن مهر شهر جدید پردیس با ایسنا تماس گرفتند و نسبت به افزایش مبلغ آورده که شرکت عمران از آنها مطالبه کرده اعتراض کردند که مهدی هدایت ـ مدیرعامل عمران پردیس ـ در این خصوص گفت: خریداران دوم و بیشتر باید بخشی از هزینه تکمیل واحدها که حدود ۱۶ تا ۳۱ میلیون تومان بر اساس فاز هر واحد شهر جدید پردیس است را پرداخت کنند. او هدف از این اقدام را بخش کمی از هزینه تکمیل واحدها را از سرمایه گذاران و دلالان عنوان کرد. هدایت این را هم گفت که افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، خانواده شهدا، جانبازان و افرادی که استطاعت مالی ندارند از پرداخت هزینه تکمیل واحد و همچنین اجبار خرید عرصه معاف هستند.
در این بین بعضی افراد عنوان می کنند که امتیاز را خریداری کرده اما متقاضی واقعی هستند؛ کسانی که بعضا سالها در انتظار تحویل واحد به سر می برند. االبته این متقاضیان کسانی نیز عموما با قیمتهای پایین و در مراحل ابتدایی پروژه اقدام به خریداری واحدهای مسکن مهر پردیس کرده اند.
امروز هم محمد اسلامی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ طی یک گفت و گوی رادیویی، دریافت هزینه های ساخت مسکن را مصوبه قانونی شورای مسکن دانست و گفت: متقاضیان واجد شرایط اولیه مشمول پرداخت مبلغ نیستند. وی اظهار کرد: ما قانونی این اجازه را گرفتیم که عرصه مسکن مهر را به مردم بفروشیم. دلیلش هم این بود که باید منابع مسکن مهر را تهیه می کردیم تا خانه های مردم را برای زندگی آماده کنیم.
وی افزود: موضوعی که در رسانه ها به آن دامن زده می شود مربوط به پردیس است و در پرند و دیگر جاها این مشکل را نداریم. دلالی در پردیس بیداد می کند و گفته می شود یک نفر ۷۰۰ واحد دارد. ما باید فکری برای دلال بازی می کردیم. این مبالغ مشمول مردمی که در سامانه ثبت نام کرده و واجد شرایط بودند نمی شود. آنها خانه خود را تحویل گرفته و تحویل می گیرند.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: دریافت این پول، مصوبه شورای مسکن و ذیل بند قانونی است که به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده است.
اسلامی با بیان اینکه ما عرصه را به مردم واگذار کردیم گفت: طی دو سال گذشته حداقل ۲۵۰۰ میلیارد تومان در پردیس برای زیرساختهایی مثل تصفیه خانه، تاسیسات زیربنایی، معابر، پارک، مسجد، کلانتری، خانه بهداشت، مدرسه و غیره هزینه کرده ایم. پردیس امروز با پردیس سه سال پیش قابل مقایسه نیست. هیچ امکان زندگی وجود نداشت. الان الحمدالله هم ایمنی کافی دارد و هم از معابر و محیط زیبایی برخوردار است. این بودجه از محل همین منابع تامین می شود و رفاهش برای کسانی است که افراد اصلی خریدار مسکن هستند و در سامانه مسکن مهر ثبت نام کردند.
وی اظهار کرد: با وجود اینکه گرانی لجام گسیخته استخوانهای ما را هم خرد کرده، مسکن مردم را تکمیل کرده و داریم تکمیل می کنیم. با افتخار باقیمانده را تا پایان امسال و اوایل سال آینده تحویل می دهیم.
بنابراین گزارش، ابتدای خردادماه امسال شرکت عمران پردیس اعلام کرد که ۲۰ تا ۲۵ درصد هزینه های ساخت مسکن مهر باید از متقاضیان دوم و بیشتر دریافت شود. هدایت ـ مدیرعامل عمران پردیس ـ این را هم گفت کسانی که قبل از ابتدای خرداد خریداری کرده اند مشمول افزایش نیستند. اما حالا ظاهرا تمام متقاضیان ثانویه باید مبالغی بین ۱۶ تا ۳۱ میلیون تومان را بپردازند. گفته می شود که مصوبه شورای مسکن مشمول تمام متقاضیان شده و کسانی هم که قبل از ابتدای خرداد واحدهای خود را خریداری کرده اند باید این هزینه را بپردازند.
بنابراین گزارش، در سال ۱۳۹۱ عملیات احداث ۸۱ هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید پردیس واقع در ۱۷ کیلومتری شرق تهران آغاز شد که به ۸۳ هزار واحد افزایش یافت. طبق آخرین آمار تا کنون ۶۰ هزار واحد تحویل شده و قرار است در اسفندماه ۱۳۹۹ نیز ۱۰ هزار واحد دیگر تحویل شود. مهدی هدایت مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفته که سایر واحدها در اوایل سال آینده و قبل از اتمام دولت تکمیل می شود. شهر جدید پردیس دارای ۱۲ فاز است که فاز ۱۲ آن اخیرا کلنگ زنی شده است. فازهای یک تا چهار در شهر اصلی، فاز پنج، چهار کیلومتر، فاز هشت، هشت کیلومتر، فاز ۹ پنج کیلومتر، فاز ۱۱ شش کیلومتر از شهر اصلی فاصله دارند. پارک فناوری پردیس در فاز شش، ناحیه صنعتی خرمدشت در فاز هفت و فاز ۱۰ این شهر در منتهی الیه شمالی فاز چهار قرار گرفته اند. فاز ۱۲ نیز در پنج کیلومتری شمال شرقی پردیس واقع شده است.
انتهای پیام
نظرات