• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99101511415
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

دستگیری دزد دوچرخه‌های نجف آباد

دستگیری دزد دوچرخه‌های نجف آباد

ایسنا/اصفهان فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد از دستگیری یک سارق دوچرخه و کشف ۲۲ فقره سرقت خبر داد.

سرهنگ محمد حسین باباکلانی، اظهار کرد: پس از شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر سرقت دوچرخه آنها، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این سرقت ها در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی پس از انجام اقدامات تخصصی موفق شدند یک نفر را در ارتباط با این سرقت ها شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد ادامه داد: متهم دستگیر شده در بازجویی های تخصصی پلیس به ۲۲ فقره سرقت دوچرخه در شهرستان نجف آباد و فروش آنها به ۳ مالخر اعتراف کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، این مقام انتظامی از دستگیری مالخران این پرونده خبر داد و گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و سارق و مالخران پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

سرهنگ باباکلانی بازگرداندن اموال مسروقه کشف شده به مالکان را در اولویت کاری نیروی انتظامی دانست و اظهار امیدواری کرد که شهروندان توصیه های پلیس را جدی بگیرند و با از بین بردن فرصت های ارتکاب جرم، از وقوع جرایم پیشگیری کنند.

سرقت ۷۰ میلیون ریالی با شگرد پشتیبانی اپلیکیشن شاد

رئیس پلیس فتا استان اصفهان از دستگیری فردی که با ارسال لینک جعلی به بهانه پشتیبانی اپلیکیشن شاد، اطلاعات حساب بانکی کاربران را سرقت کرده و سپس وجوه آنها را برداشت می کرد، خبرداد.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار کرد: در پی شکایت یکی از  شهروندان مبنی بر اینکه با ورود به لینکی ناشناس به عنوان پشتیبان اپلیکیشن شاد مبلغ ۷۰ میلیون ریال از حساب وی به صورت غیرمجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس فتای استان رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود عنوان کرد برای دریافت خدماتی تحت عنوان پشتیبانی اپلیکیشن شاد در یکی از گروه های واتس آپی با لینکی مواجه شدم که پس از ورود و پرداخت ۲۰ هزار ریال جهت دریافت خدمات، متوجه شدم علاوه بر این که خدماتی دریافت نکردم، کل موجودی حسابم که ۷۰ میلیون ریال بود نیز برداشت شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: در بررسی های اولیه مشخص می شود، درگاه بانکی که شاکی از طریق آن اقدام به واریز وجه کرده جعلی بوده و اطلاعات حساب بانکی وی را به سرقت برده است، نهایتاً کارشناسان با اقدامات تخصصی و هوشمندانه خود موفق به شناسایی و دستگیری فرد کلاهبردار شدند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به اینکه مجرمان سایبری به راحتی کاربران را برای ورود به این درگاه های جعلی تشویق می کنند، گفت: کاربران با سامانه های جعلی تحت عناوین مختلف از جمله پشتیبانی، یارانه، سجام یا خدمات شارژ و اینترنت ارزان قیمت روبرو می شوند که بیشتر این لینک ها کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت می کند و کاربران در هنگام خرید به راحتی اطلاعات بانکی خود را در اختیار فیشرها قرار می دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha