• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99101007711
  • خبرنگار : 71605

افشاگری وال استریت ژورنال؛

وام ۳۵ میلیون دلاری به میلیاردرهای آمریکایی در قالب بسته حمایتی کرونا

وام ۳۵ میلیون دلاری به میلیاردرهای آمریکایی در قالب بسته حمایتی کرونا

در حالی که دونالد ترامپ از "امتیازدهی و رشوه" در بسته حمایتی کووید ۱۹ شکایت دارد، روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که سناتور "تد کروز" با دستکاری در برنامه حمایتی به کسب ۳۵ میلیون دلار توسط یک شرکت حفاری در تگزاس کمک کرده است.

به گزارش ایسنا وال استریت ژورنال گزارش داد: برادران ویلکس(دن و فاریس) صاحبان میلیاردر این شرکت حفاری زمانی که مشخص شد عملیات نفت و گاز از وام‌های حمایتی "برنامه اصلی وام" دولت در بسته حمایتی کووید ۱۹ حذف می‌شود، با کروز لابی کردند.

این روزنامه گزارش داد کروز در عوض به متقاعد کردن دولت ترامپ و بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا برای تغییر قوانین وام‌های همه‌گیری و شمولیت عملیات در آن‌ها، پرداخت. دولت فوراً قوانین را تغییر داد و برادران ویلکس وام سنگین ۳۵ میلیون دلاری برای ProFac Holdings LLC، تأمین‌کننده تجهیزات پمپاژ و خدمات را دریافت کردند.

برادران ویلکس ۱۵ میلیون دلار به کمپین ریاست جمهوری ۲۰۱۶ کروز اهدا کردند. این امر آن‌ها را به بزرگ‌ترین حامیان مالی سناتور کروز در سیاست تبدیل کرد.

دفتر کروز مدعی شد کاری که او برای برادران ویلکس و دیگر صنایع سوخت فسیلی انجام داده، از ۳۰۰ هزار شغل در بحبوحه همه‌گیری کووید ۱۹ حفاظت کرده اما ظاهراً سندی برای این ادعا ارائه نکرده است.

رئیس جمهور آمریکا در مورد "امتیازدهی و رشوه" در بسته حمایتی کووید ۱۹ شکایت کرده است. این بسته تنها مبلغ ۶۰۰ دلار برای آمریکایی‌هایی که دارای الزامات درآمدی هستند، فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha