داوود کارگرزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: صلاحیت واحد تولیدی سوکام آریاسان در خصوص برخورداری و استفاده از پروانه کاربرد نشان حلال در کمیته علائم این اداره کل مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیته با صدور پروانه کاربرد نشان حلال برای فرآورده زعفران بستهبندی شده با نام تجاری آتراسافرون و سوکام آریاسان موافقت کردند.
وی با بیان اینکه امیدواریم در سالهای آتی شاهد افزایش صدور پروانه کاربرد نشان حلال در استان باشیم، افزود: در چند سال گذشته نیز اولین پروانه کاربرد نشان حلال در استان به یک شرکت تعاونی طیور اعطا شده بود.
این مسئول ادامه داد: نشان حلال سندی است که به استناد آن به اشخاص حقیقی یا حقوقی اجازه داده میشود که برای یک سال از نشان حلال برای آن فرآورده استفاده کنند. دریافت پروانه کاربرد نشان حلال مقدمات تسهیل و هموار شدن زمینه صادرات فرآوردههای غذایی به کشورهای اسلامی را فراهم میکند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان تصریح کرد: غذای حلال اطمینان خاطر بیشتری را در بین مصرفکنندگان بهوجود میآورد و با همه معیارها نیز مطابقت دارد؛ به طوری که تعدادی از کشورهایی مانند مالزی در خصوص نشان حلال استاندارد برنامهریزی کرده و موفقیتهایی را در خصوص صادرات غذای حلال کسب کردند.
کارگرزاده خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره ۲ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال است که این پروانه را برای برخی از واحدهای تولیدکننده متقاضی که شرایط لازم را داشته باشد، صادر میکند.
انتهای پیام
نظرات