به گزارش ایسنا دکتر کوروش پرند امروز در حاشیه افتتاح مراکز نوآوری و فناوری در دانشگاه شهید بهشتی در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۱۷ شرکت پیش رشد و ۳۱ شرکت رشدی در مرکز رشد، ۴ شتابدهنده و ۱۵ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که از این تعداد ۱۷ شرکت دانشبنیان در مرکز رشد و ۷ شرکت دانش بنیان در پارک حضور دارند.
وی ادامه داد: به این ترتیب زمینه ۲۴۳ اشتغال در پارک علم و فناوری و ۲۰۰ اشتغال در مرکز رشد فراهم شده است.
پرند افزود: همچنین ۶۰ تیم نوآور در مراکز نوآوری دانشکدههای علوم زمین و علوم تربیتی و روانشناسی، پژوهشکده علوم و فناوریهای پزشکی، مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی و پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی استقرار دارند.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: در همین راستا مراکز نوآوری دانشکدههای معماری و شهرسازی، الهیات و ادیان، ادبیات و علوم انسانی، علوم زیستی، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر در حال راه اندازی است.
وی تاکید کرد: بر اساس کارکردها و مأموریتهای اصلی پارک، محور برنامههای پارک و مرکز رشد در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ شامل فرهنگسازی و ترویج نوآوری در دانشگاه، آموزش و توانمندسازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه و ایجاد، توسعه و پایدارسازی کسب و کارهای دانشبنیان و خلاق میشود.
به گفته پرند، برای برنامههای فیزیکی پارک سایت مرکزی با نام برج نوآوری به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع و در ۸ طبقه با زیربنای ۱۵ هزار مترمربع، سایت عباسپور که تقریبا ۱۰ هکتار زمین و سایت زیراب با مساحت ۲۵۰ مترمربع در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات