علی ملکپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مراکز نیکوکاری در چهار سطح محلهمحور، مسجدمحور، صنفی و مراکز تخصصی توسط مردم هر منطقه راهاندازی و مدیریت میشوند.
وی با اشاره به فعالیت مراکز نیکوکاری در بیمارستانها، افزود: دو مرکز نیکوکاری در بیمارستانهای هاجر(س) و آیتالله کاشانی شهرکرد در راستای کمک به تأمین هزینههای درمانی بیماران نیازمند فعالیت میکنند.
مدیرکل کمیته امداد استان مراکز تخصصی کاریابی را از دیگر مراکز نیکوکاری در استان عنوان و مطرح کرد: سه مرکز نیکوکاری با رویکرد کارآفرینی در راستای ایجاد زمینه اشتغال مددجویان و خانوادههای نیازمند استان در شهرکرد، اردل و کیار راهاندازی شدهاند.
ملکپور ادامه داد: در این مراکز کمکهای نقدی و غیرنقدی توسط نیروهای مردمی جمعآوری و در کوتاهترین زمان ممکن به دست نیازمندان تحت حمایت و غیر تحت حمایت میرسد.
وی با بیان اینکه انجام خدمات رایگان برای نیازمندان از دیگر فعالیتهای مراکز نیکوکاری است، تصریح کرد: دارندگان تخصصهای گوناگون از جمله تدریس، تعمیرات لوازم خانگی و ساختمان، درمان و انجام امور مربوط به تأسیسات ساختمان میتوانند در راستای انجام امور خیریه و کمک به نیازمندان به این مراکز مراجعه کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه شعار مراکز نیکوکاری «مردم برای مردم» است، گفت: واگذاری امور خیریه به مردم، شناسایی نیازمندان مناطق، شناسایی و جذب خیران و جمعآوری کمکهای مردمی و توزیع آن بین نیازمندان در اسرع وقت از جمله اهداف راهاندازی این مراکز است.
انتهای پیام
نظرات