به گزارش ایسنا فردا سه شنبه ۹ دی ماه طی مراسمی با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و هیات همراه، دکتر سعداله نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی و دکتر کوروش پرند رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ۱۰ مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی، افتتاح میشود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، پیش از آیین افتتاح مراکز نوآوری دانشکدهها و پژوهشکدهها، از ساختمان در دست احداث برج نوآوری دانشگاه، پروژههای فناوری در حوزه لیزر، فتونیک، شتابدهنده و گیاهان دارویی، مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی، مرکز نوآوری پارک علم و فناوری و دستاوردهای واحدهای فناور و نمایشگاه فناوری دانشگاه شهید بهشتی بازدید خواهد داشت.
پارک دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یک پارک جامع دانشگاهی از سال ۱۳۹۴فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر بیش از ۴۲۷۰ متر مربع از فضای مرکز رشد و پارک به استقرار واحدهای فناور اختصاص داده شده است.
۱۷ شرکت پیش رشد و ۳۱ شرکت رشدی در مرکز رشد، ۴ شتابدهنده و ۱۵ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که از این تعداد ۱۷ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد و ۷ شرکت دانش بنیان در پارک حضور دارند و به این ترتیب زمینه ۲۴۳ اشتغال در پارک علم و فناوری و ۲۰۰ اشتغال در مرکز رشد فراهم شده است. همچنین ۶۰ تیم نوآوری در مراکز نوآوری دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه شهید بهشتی استقرار دارند.
بر اساس کارکردها و مأموریتهای اصلی پارک، محور برنامههای پارک و مرکز رشد در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ شامل فرهنگ سازی و ترویج نوآوری در دانشگاه، آموزش و توانمند سازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه و ایجاد، توسعه و پایدارسازی کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق است.
انتهای پیام
نظرات