• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99100704509
  • خبرنگار : 50175

نماینده مردم در مجلس خبر داد:

اختصاص ۲۰ میلیارد برای احیاء بافت‌های تاریخی و سنتی بروجرد

اختصاص ۲۰ میلیارد برای احیاء بافت‌های تاریخی و سنتی بروجرد

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۲۰ میلیارد برای احیا بافت‌های تاریخی و سنتی شهرستان خبر داد.

فاطمه مقصودی در جریان بازدید مدیرکل دفتر امور پایگاه‌های میراث جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور بناهای تاریخی بروجرد که ششم دی‌ماه صورت گرفت، با اشاره به ثبت ۲۴ خانه تاریخی بروجرد در فهرست آثار ملی کشور، اظهار کرد: خانه‌های تاریخی بروجرد به‌عنوان یک ظرفیت مغفول می‌تواند پس از احیا به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری مطرح شود.

وی تصریح کرد: تعدادی از خانه‌های تاریخی بروجرد نیز در دست تعمیر بوده که با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان در زمینه احیا و توسعه گردشگری از آن‌ها استفاده کرد.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس همچنین در خصوص بافت تاریخی مساجد، بازار سنتی و خیابان‌های منتهی به این بافت، خاطرنشان کرد: بهسازی مسیر دسترسی و احیای این مهم نیز در دست اقدام است که با پیگیری مستمر و هماهنگی بین‌بخشی می‌توان به نتیجه مطلوب رسید.

مقصودی اضافه کرد: در این بازدید و نشست مشترک با شهرداری بروجرد که در محل فرمانداری برگزار شد، مقرر شد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبلغ ۲۰ میلیارد ریال را در راستای احیای بافت‌های تاریخی و سنتی بروجرد پرداخت کند.

وی بیان کرد: همچنین بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، مقرر شد وزارت یاد شده مبلغ ۱۰ میلیارد ریال بابت آزادسازی حریم و مسیر دسترسی به خانه آیت‌الله بروجردی پرداخت کند و مابقی کار توسط شهرداری بروجرد پیگیری و تکمیل شود.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس ادامه داد: در راستای توسعه و بهسازی بافت سنتی بروجرد، مقرر شد به‌زودی عملیات سنگ‌فرش خیابان جعفری توسط شهرداری بروجرد آغاز شود.

مقصودی اظهار کرد: این تصمیم در نشست مشترک با معاون وزیر میراث فرهنگی، مدیرکل میراث‌فرهنگی استان و فرماندار و شهردار بروجرد گرفته شد که طی آن بر بهسازی حریم و بافت سنتی این شهر تأکید شد.

گفتنی است، عزیزی مدیرکل دفتر امور پایگاه‌های میراث جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور در این سفر یک‌روزه از بافت‌های تاریخی و سنتی بروجرد نظیر مساجد تاریخی، بازار سنتی، خانه‌های تاریخی، خانه تاریخی آیت‌الله بروجردی و ... بازدید کرد و بر احیا و بازسازی بافت‌های تاریخی بروجرد تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha