به گزارش ایسنا محمد امیر براهویی در اولین نشست آموزشی_توجیهی اعضای شورای خانه مشارکت مردم در سلامت استان اظهار داشت: محوریترین موضوعات در توسعه پایدار، توجه به مشارکت اجتماعی مردم در برنامهها و چشماندازهای تبیین شده می باشد چنانکه راه ارتقاء سلامت جامعه نیز از جلب حداکثری مشارکت مردمی پدید خواهد آمد.
وی با تاکید بر اهمیت مقوله سلامت بیان داشت: سلامت یک مقوله بسیار مهم و حیاتیست که رسیدن به سطح سلامت مطلوب در جامعه، نیازمند همکاری بین بخشی مجموعه دولت و متولیان بخش سلامت با یکدیگر و همچنین مشارکت مردم با برنامههای حوزه سلامت دولت و مشارکت مردم با مردم بدست میآید.
براهویی بیان داشت: وظیفه اصلی ما تلاش در راستای تقویت نقش مردم و متولیان دولتی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و کاهش شکاف بین مردم با دولت میباشد.
این مقام مسوول به اهمیت نقش مشارکت مردم در سلامت اشاره نمود و گفت: اگر مشارکت مردم هدفمند و در قالب ساختار مردمی شکل بگیرد بهرهوری بیشتری در بر خواهد داشت.
رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان اذعان نمود: هدف اصلی از تشکیل خانه مشارکت هم رشد سرمایههای اجتماعی و مشارکت مردم در ارتقای سطح سلامت خود و جامعه می باشد، ما بهعنوان اعضای خانه مشارکت سلامت بایستی پیامهای حوزه سلامت را در قالب یک ساختار و شبکه به بطن جامعه منعکس نموده و نیز از سوی دیگر بازخورد انتقال پیامها را ارزیابی نمائیم.
براهویی در پایان به افزایش ظرفیتهای خانه مشارکت در انتقال مطالبات و فعال سازیپیامهای حوزه سلامت، احصاءنمودن مطالبه و اولویت مردم در حوزه سلامت و انتقال آن به کارگروه سلامت و امنیت غذایی و راهاندازی خانه مشارکت براساس ظرفیتها و امکانات موجود تاکید نمود.
گفتنی است؛ در ادامه این نشست سر کار خانم مهندس نجمی مسوول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به ارائه مطالب کارگاه آموزشی با موضوع تبیین و معرفی خانه مشارکت اجتماعی و نقش آن در سلامت جامعه پرداختند.
انتهای پیام
نظرات