• دوشنبه / ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99100100452
  • منبع : نمایندگی خوزستان

رییس هیات هاکی استان:

دید مسئولان خوزستان به هاکی تغییر کند

دید مسئولان خوزستان به هاکی تغییر کند

ایسنا/خوزستان رییس هیات هاکی خوزستان با بیان این‌که اداره‌کل ورزش استان باید بداند این رشته خوزستانی است و حمایت لازم در زمینه میزبانی و تخصیص هزینه‌ها را به هیات داشته باشد، گفت: متاسفانه به یکسری هیات‌ها خیلی بها داده می‌شود، در حالی که یک ملی‌پوش هم ندارند، درصورتی‌که دبیر هیات هاکی خوزستان توانست مربی تیم‌ملی شود و ما یک بازیکن هم تا اردوی تیم‌ملی معرفی کردیم.

امینه خجسته در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت هاکی خوزستان، اظهار کرد: هیات هاکی استان سه سال است که فعال شده است. در ابتدا کار سخت بود زیرا ما یک دفتر یا حتی یک محل تمرین نداشتیم اما در حال حاضر دفتر و زمین چمن در اختیار داریم و قرار است یک سالن به نام زنده‌یاد خجسته رییس سابق هیات هاکی استان و از چهره‌های علمی ورزش خوزستان به ما بدهند.

وی درباره حضور مربی تیم‌ملی هاکی در خوزستان نیز عنوان کرد: از بدو کارم در هیات، آقای عباسی مربی و کاپیتان سابق تیم‌ملی در کنار ما بودند و یک ملی‌پوش نیز با ما در خوزستان همکاری داشت. آن‌ها با رده‌های پایه هاکی استان کار کردند و توانستیم از این لحاظ پیشرفت خوبی داشته باشیم. در حال حاضر نیز آقای عباسی شناخت خوبی از پتانسیل‌های هاکی خوزستان دارد و این برای ما برد است. امیدوارم با حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان استان  بتوانیم او را جذب یکی از تیم‌های نفتی کرده و برای پیشرفت هر چه بیشتر این رشته از او بیشتر بهره‌مند شویم.

رییس هیات هاکی خوزستان درباره مشکلات این رشته نیز گفت: از جمله مشکلات ما نداشتن محل تمرین و سالن اختصاصی است. مدیرکل ورزش و جوانان استان نیز قول داده که به زودی و قبل از اتمام دوره مدیریت‌شان ساخت سالن هاکی استان را شروع کند. از طرفی هم با پیگیری فدراسیون هاکی در این خصوص، امیدوار هستیم هرچه سریع تر این اتفاق بیافتد. 

وی ادامه داد: نداشتن سالن تمرینی به ما ضربه زده و بیشتر هزینه‌ها صرف اجاره سالن می‌شود. در ابتدا که هیات هاکی فعال شده بود، برای هر سانس تمرین مبلغ سه میلیون تومان هزینه می‌کردیم. برخی از مسئولان نمی‌دانند که هزینه‌های هاکی بالا است و وسایل ورزشی این رشته گران قیمت هستند و بودجه‌ای هم که اداره‌کل ورزش و جوانان استان به ما می‌دهد، کافی نیست. برای تامین هزینه‌ها باید اسپانسر بگیریم و برای جذب اسپانسر هم به اخذ میزبانی نیاز داریم. ما به دنبال میزبانی لیگ دسته یک کشوری با عنوان جام زنده یاد خجسته بودیم اما به دلیل کرونا لغو شد. همچنین قرار بود، مسابقات زیر ۱۶ سال تیم‌ملی در خوزستان برگزار شود که این نیز به دلیل کرونا لغو شد و واقعا به هاکی خوزستان ضربه وارد کرد، البته تلاش می‌کنیم بعد از کرونا حتما میزبانی بگیریم.

خجسته بیان کرد: شرایط هاکی خوزستان رو به مساعد شدن است اما نیاز به حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان استان داریم. خیلی از مسئولان باید توجیه شوند که شروع هاکی یک زمانی از شهرهای خوزستان بوده است، ضمن این‌که رییس فدراسیون نیز نگاه مثبتی به هاکی خوزستان دارد زیرا می‌داند این رشته از خوزستان شروع شده است و تاکید دارد که این رشته در شهرهای خوزستان توسعه پیدا کند.

وی گفت: من بعد از چهار سال که بر سر کار آمدم دیدم هیچ چیزی در هیات هاکی وجود ندارد و فقط یک مهر از مرحوم خجسته باقی مانده بود و من از صفر شروع کردم. حتی میز و صندلی و لوازم هم نداشتیم و در ۲ سال گذشته، سخت‌ترین روزهای زندگی‌ام را گذراندم. من یکی از سخت‌ترین و کم‌ امکانات‌ترین هیات‌ها را بر عهده گرفتم و خیلی‌ها می‌گفتند چطور می‌خواهی شروع کنی؟

رییس هیات هاکی خوزستان خاطر نشان کرد: برخی از مسئولان در اداره‌کل ورزش و جوانان استان به من کمک کردند و همیشه لطف داشتند اما در هاکی باز هم نیاز به حمایت داریم و باید این رشته را به خوزستان برگردانیم.

وی با اشاره به برگزاری کلاس مربیگری و طراحی وب سایت هاکی استان، افزود: در تلاش هستیم که در شهرهای با ظرفیت مثل ماهشهر، بندرامام، مسجدسلیمان و آبادان فعالیت داشته باشیم تا خوزستان به سطح هاکی کشور برسد و صاحب جایگاه شود.

خجسته درباره دستاوردها و چشم‌انداز هیات هاکی خوزستان گفت: رابطه خوبی با فدراسیون داریم و در مرداد سال ۹۷ نیز تیم نونهالان خوزستان پس از هفت سال  توانست مقام سوم منطقه‌ای را به دست آورد. همچنین رضا عبودی از خوزستان را در اردوی تیم‌ملی داشتیم و مربیان و داوران ما در کلاس‌های بین‌المللی کنفدراسیون آسیا شرکت داشتند. خود من هم به عنوان سرپرست کل مسابقات لیگ برتر بودم. تمام این‌ها برای هاکی دستاورد محسوب می‌شود و ان‌شاءالله اگر با همین روال پیش برویم تا سال آینده نیز ملی‌پوش خواهیم داشت. همچنین امیدوارم در بخش بانوان، ملی‌پوش تحویل هاکی کشور دهیم.

وی در خصوص تاثیر کرونا بر روند فعالیت هاکی خوزستان نیز عنوان کرد: به دلیل کرونا خیلی از تمرینات ما لغو شد و خانواده‌ها اجازه نمی‌دهند که فرزندان‌شان به کلاس بیایند و همین در برگزاری تمرینات هاکی با تعداد نفرات کامل خلل ایجاد کرد. در حال حاضر نیز با کمک دانشجویان، تمرکز هیات روی آموزش مجازی است و کلاس‌های داوری و مربیگری را تا پایان سال برگزار خواهیم کرد.

رییس هیات هاکی خوزستان در پایان خطاب به مسئولان، گفت: اداره‌کل ورزش استان باید بداند این رشته خوزستانی است و حمایت لازم در زمینه میزبانی و تخصیص هزینه‌ها را به هیات داشته باشد. متاسفانه به یکسری هیات‌ها خیلی بها داده می‌شود، در حالی که یک ملی‌پوش هم ندارند، درصورتی‌که دبیر هیات هاکی خوزستان توانست مربی تیم‌ملی شود و ما یک بازیکن هم تا اردوی تیم‌ملی معرفی کردیم. این رشته از خوزستان شروع شده است ولی چرا باید استان همدان قطب هاکی ایران باشد و ما نباید این جایگاه را داشته باشیم؟ انتظار داریم دید مسئولان نسبت به این رشته خوزستانی تغییر کند و امیدوارم به جایگاه اصلی‌مان برگردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha