• شنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99092922315
  • خبرنگار : 50184

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران کرمانشاه:

صنعت چاپ کشور در خطر است

صنعت چاپ کشور در خطر است

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه چاپخانه داران کرمانشاه، صنعت چاپ را از جمله صنایع در معرض خطر کشور دانست.

کیوان کاشفی در مراسمی که امروز(29 آذر) به مناسبت تجلیل از پیشکسوتان و فعالان صنعت چاپ استان کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به تاثیر کرونا بر سه حوزه فعال صنعت چاپ استان، اظهار کرد:  طی 10 ماه گذشته چاپخانه دارانی که در حوزه چاپ کتاب، نشریات و روزنامه ها فعال بودند، بیشتر از سایر چاپخانه داران خسارت دیدند.

وی تصریح کرد: این حوزه ها در وضعیت خوبی قرار ندارند و کرونا به شدت آنها را تضعیف کرده، چرا که می بینیم کرونا شرایط را بگونه ای رقم زده که خانواده ها حتی از لمس نشریه و روزنامه هم واهمه دارند.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه افزود: همچنین واحدهایی هم که درحوزه تبلیغات فعال بوده اند، اکنون حال و روز خوشی ندارند و باتوجه به نفوذ گسترده فضای مجازی در جامعه، این چاپخانه داران در سالهای اخیر با رکود مواجه شده‌اند.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تنها فعالین حوزه بسته بندی و پکیجینگ شرایط بهتری از این دو حوزه دارند، عنوان کرد: البته این گروه از چاپخانه داران هم مشکلاتی در حوزه خود دارند، اما در مجموع در این شرایط کرونایی می توانند به فعالیتشان ادامه دهند.

کاشفی در ادامه تاکید کرد: در مجموع صنعت چاپ کشور از جمله صنایع در معرض خطر است که باید برای حفظ آن تدابیری اندیشیده شود.

وی یادآورشد: البته در کنار ضربه های شیوع بیماری کرونا، مشکلات دیگری همچون فرسوده بودن تکنولوژی های صنعت چاپ و لزوم بروز رسانی آنها و سخت شدن خرید تجهیزات و دشواری واردات قطعات ماشین های چاپ به کشور نیز وجود دارد که لزوم حمایت مسئولین از این صنعت را می‌طلبد.

کاشفی خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد فعال در این صنعت، کسانی هستند که این شغل نسل به نسل در خانواده آنها بوده و خیلی کم به خاطر مسائل مادی صرف آن را ادامه می دهند و بیشتر از روی علاقه به آن مشغول هستند.

وی خاطرنشان کرد: امیدورریم مسئولین در بحث مالیات، پرداخت تسهیلات و بروز کردن تکنولوژی حمایت های خوبی را از فعالین این صنعت داشته باشند.  

در ادامه این نشست، مدیر چاپخانه شمس به نمایندگی از چاپخانه داران کرمانشاه به بیان برخی از مهمترین مشکلات این صنعت در استان پرداخت و اظهارکرد: شیوع بیماری کرونا صنعت چاپ را به مانند همه حوزه های دیگر متاثر کرده، کما اینکه طی ماه های گذشته دو مورد از چاپخانه های قدیمی استان مجبور به تعطیلی واحدهای خود شدند.

شمس به تورم شدید و گرانی مواد اولیه این صنعت هم اشاره کرد و گفت: در این شرایط تنها تلاش داریم تا وضعیت موجود را حفظ کنیم و مانع از بیکار شدن پرسنل خود شویم، بنابراین از مسئولین متولی انتظار می رود که حمایت های لازم را از چاپخانه داران استان داشته باشند.

وی در خاتمه بااشاره به صدور مجوز برای فعالیت تعدادی چاپخانه دیگر در استان، عنوان کرد: در شرایطی که چاپخانه داران فعلی شرایط خوبی ندارد، این صدور مجوزها باعث می شود هم خود این واحدهای تازه تاسیس متضرر شوند و هم ضربه و لطمه ای به واحدهای قدیمی است.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha