به گزارش ایسنا، بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار با "شعار پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" و هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت برای عرضه و تقاضای فناوری امروز (پنجشنبه، ۲۷ آذر ماه) در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت مجازی آغاز به کار کرد.
در این دوره از هشتمین نمایشگاه تجهیزات و آزمایشگاهی ایرانساخت بیش از ۹ هزار مدل محصول توسط ۳۵۱ شرکت در هشتمین نمایشگاه ایران ساخت در سامانه نمایشگاه بارگذاری شده است.
این نمایشگاه از امروز افتتاح شد و تا ۳۰ آذرماه جاری ادامه دارد، ولی امکان ثبت خرید محصول به مدت یک سال فراهم است.
در این دوره از نمایشگاه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت ۳۵ درصدی از خرید محصولات آزمایشگاهی ساخت ایران را برای دانشگاهها، پژوهشگاهها، مراکز علمی وابسته به وزارتخانههای علوم و بهداشت، مراکز و موسسات وابسته به وزارتخانههای علوم و بهداشت، مدارس و پژوهشسراهای آموزش و پرورش، جهاد دانشگاهی، سازمان فنی و حرفهای، اعضای شبکه آزمایشگاهی و جهاد کشاوزی در نظر گرفته است.
همچنین پرداخت بخشی از هزینه خرید مراکز علمی و پژوهشی دولتی، بر اساس سطحبندی محصولات از جمله این حمایتها است، به گونهای که سطح اول محصولات دانشبنیان ۴۰ و ۵۰ درصد، سطح دوم ۲۵ درصد و سطح سوم ۱۰ درصد از حمایت این معاونت برخوردار میشوند.
تسهیلات لیزینگ ۸ تا ۱۰ درصدی برای خریداران بخش خصوصی از شرکتهای دانش بنیان از دیگر حمایتهای این نمایشگاه است که توسط خط اعتباری ۲۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق صندوق توسعه فناوری نانو پرداخت میشود.
در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار، ۲۶۰۰ فناوری در سامانهای که برای هفته پژوهش و فناوری پیاده سازی شده است، بارگذاری شده که پس از داوریهای اولیه ۱۴۰۰ طرح شایسته ارزیابیهای دقیقتر تشخیص داده شدند، پس از ارزیابیها در مرحله دوم از میان ۱۴۰۰ طرح، ۸۸ طرح برای رونمایی انتخاب شدند که در طول برگزاری این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
در این دوره از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری ۶۹ دانشگاه، ۳۵ پارک علم و فناوری، ۱۸ پژوهشگاه، ۱۵ مرکز رشد و پنج موسسه تحقیقاتی وابسته به دستگاههای اجرایی حضور دارند.
همچنین در این دوره از بیست و یکمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری ۱۲۶ طرح از سوی شرکتهای خصوصی، ۱۲۸۷ طرح از سوی دانشگاهها، ۵۴۰ طرح از سوی پارکهای علم و فناوری، ۳۸۶ طرح از سوی مراکز رشد و ۲۴۸ طرح از سوی پژوهشگاهها ارائه شده است.
انتهای پیام
نظرات