• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۰۷:۲۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99092720951
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد شهرکرد:

موضوع جدایی دین از سیاست عاملی برای فاصله گرفتن حوزه و دانشگاه است

موضوع جدایی دین از سیاست عاملی برای فاصله گرفتن حوزه و دانشگاه است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با بیان اینکه بحث جدایی دین از سیاست عاملی برای فاصله‌گرفتن حوزه و دانشگاه است، گفت: این تفکر، دو مرکز علمی حوزه و دانشگاه را نسبت به هم بدبین کرده است، پاک کردن این تفکر غلط از ذهن نیز برنامه‌ای زمان‌بر و طولانی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا قاسمی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه به‌صورت کلی ارتباط واقعی میان حوزه و دانشگاه برقرار نشده است، اظهار کرد: این مسئله باید عینیت پیدا کرده و از حالت تئوری به عملی ارتقا پیدا کند در حالی که تنها در قالب یکسری برنامه‌های کلیشه‌ای و تکراری مانند دیدار با علما و دیدار با حوزه‌های علمیه هویدا شده است.

وی با ابراز گلایه از نبود برنامه راهبردی در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه افزود: ابتکار نامگذاری روزی به‌نام وحدت حوزه و دانشگاه توسط حضرت امام خمینی (ره) مطرح شد، این نامگذاری باید منجر به حرکت ما در عرصه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی شود.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بحث جدایی دین از سیاست را عاملی برای فاصله‌گرفتن حوزه از دانشگاه مطرح کرد و افزود: این تفکر سالیان سال است که بر کشور سایه افکنده و اثر این تفکر نیز بر حوزه و دانشگاه باقی مانده است، نگاه دانشگاه به حوزه این است که باید تنها به مباحث حوزوی بپردازد.

قاسمی اضافه کرد: از طرفی دیگر نگاه حوزه به دانشگاه نیز نگاهی اسلامی نیست و همان توطئه‌ فاصله دین از سیاست این دو مرکز علمی را نسبت به هم بدبین کرده است، پاک کردن این تفکر غلط از ذهن نیز برنامه‌ای زمان‌بر و طولانی است.

وی در خصوص راهکارهای تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه اظهار کرد: تا زمانی که پایه‌های اصلی تقویت روابط حوزه و دانشگاه به‌خوبی بنیان گذارده نشود، تلاش دانشجویان به جایی مشخص نخواهد رسید.

 نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد خاطرنشان کرد: البته این مطلب به معنای دست روی دست گذاشتن نیست، دو گروه دانشجویان حوزوی و دانشگاهی نیز به نوبه خود باید جامعه را به سمت خودسازی سوق دهند، به‌علاوه برنامه‌هایی را طراحی کنند که مفید بوده زیرا دانشجو نیز قشر جوان است و البته با ایده و ابتکارات می‌توانند برنامه‌هایی را ارائه داده و مطالبه‌گر باشند.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد استفاده از بیانات اساتید صاحب‌نظر حوزه و دانشگاه را فقدان بزرگی عنوان و بیان کرد: اخیرا در سطح دانشگاه آزاد شهرکرد و توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  برنامه‌ای آغاز شده که طرحی تمدن‌ساز است، بدین نحو که گروه‌های اساتید سه تا پنج نفره با گرایش‌های مختلف تشکیل شده و با حضور یک طلبه فاضل این برنامه مدیریت می‌شود و بالغ بر ۸۰ نفر از اساتید به‌صورت خودجوش این امر را مدیریت می‌کنند.

قاسمی نژاد محور این طرح را استفاده از کتاب رهبر معظم انقلاب تحت عنوان « طرح کلی اندیشه‌های اسلام» دانست و اضافه کرد: مباحث این کتاب غنی بوده و محتویات کتاب پایه‌های تمدن اسلامی را نقل می‌کند، انجام این امر در سطح کشور اقدام جدیدی بوده که با الگوگیری از دانشگاه آزاد شهرکرد این طرح در سطح کشور و در ۲۰ استان دیگر نیز در حال انجام است.

وی هدف این طرح را نزدیک‌ کردن حوزه و دانشگاه مطرح کرد و خاطرنشان کرد: این امر حداقلی بوده و هرچند چشم‌انداز مورد نظر برای وحدت حوزه و دانشگاه را به‌طور کامل برآورده نمی‌کند، مدت دو ماه از این طرح می‌گذرد و نتایج خوبی بدست آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha