به گزارش ایسنا، دکتر افشین زرقی در نشست خبری امروز (چهارشنبه، 26 آذر) با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رشد علمی کشور هیچگاه نباید متوقف شود، گفت: منحنی رشد تولیدات علمی دانشگاه در سال ۲۰۲۰ نشان دهنده یک جهش قابل توجه علمی است که نتیجه توجه مدیریت جدید دانشگاه به پژوهش است.
زرقی با بیان اینکه به گواه وزارت بهداشت ۴۱۹۸ مقاله در سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تولید شده است، افزود: از این تعداد ۹۱۵ مقاله در زمره مقالات با ارزش از نظر کیفی جای دارند که در مجلات چارک اول به چاپ رسیدهاند.همچنین ۸۲۴ مقاله از این ۴ هزار مقاله با مشارکت پژوهشگران خارج از کشور به چاپ رسیده که نشان دهنده پررنگ شدن پژوهشهای بینالمللی در دانشگاه است.
وی همچنین از رکورد ارجاعات و استنادات به مقالههای دانشگاه خبر داد و گفت: ۳۴ هزار بار ارجاع به مقالات دانشگاه، رشد ۳۵ درصدی ارجاعات را نسبت به سال گذشته رقم زده است.
وی با اشاره به تعداد ۱۴۲۵ عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرانه تولید مقاله را در دانشگاه حدودا ۳ عنوان کرد و گفت: این سرانه در کنار دانشگاه علوم پزشکی تهران بالاترین سرانه تولید مقاله در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
زرقی همچنین از رشد دانشگاه در شاخص ۱۰ درصد مقالات برتر خبر داد و گفت: نتایج تولیدات علمی در سال ۲۰۲۰ صعود ۱۶۲ پلهای دانشگاه در نظام وبومتریکس و صعود ۴۶ پلهای در نظام لایدن را رقم زده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظام رتبه بندی لایدن در زمره ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد، افزود: همچنین با کسب رتبه ۶۵۷ در نظام وبومتریکس، دانشگاه در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه دوم و در بین دانشگاههای کشور رتبه سوم را کسب کرده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از قرار گرفتن دانشگاه در بین ۶۰۰ رتبه نخست رتبه بندی تایمز خبر داد و افزود: هدفگذاری دانشگاه این است که جزو ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشیم.
زرقی با بیان اینکه حدود ۱۴۲۵ عضو هیات علمی در دانشگاه داریم ، گفت: در حوزه پژوهشی در حال حاضر تنها شش درصد اعضای هیات علمی دانشگاه یعنی حدود ۹۳ نفر عضو هیئت علمی خاموش داریم که این رقم در سال گذشته ۱۶۳ نفر یعنی حدود ۱۰ درصد بود، بنابراین اکثر اعضای هیئت علمی دانشگاه در تولیدات علمی شریکهستند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان با بیان اینکه پژوهش و فناوری در مهار کرونا نقشی بسیار اثرگذار دارد، گفت: از ۴ هزار مقاله تولید شده در دانشگاه حدود ۴۰۰ مقاله در حوزه کرونا بوده است.
انتهای پیام
نظرات