• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99092620004
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان:

تحقیق و تفحص باید از کل زنجیره تولید فولاد کشور انجام شود

تحقیق و تفحص باید از کل زنجیره تولید فولاد کشور انجام شود

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به نقش حیاتی و استراتژیک فولاد مبارکه در اقتصاد کشور، گفت: همه ما باید از شفافیت و روشن شدن جوانب مختلف امور استقبال کنیم، اما به نظر می رسد مطرح شدن موضوع تحقیق و تفحص فولاد مبارکه برپایه برخی مسائل سیاسی است.

حسن قاضی عسگر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه فولاد مبارکه به عنوان یکی از صنایع مادر کشور در اصفهان مستقر است، اظهار کرد: این صنعت فروش ورق تولیدی خود را از طریق بورس انجام می دهد، البته قرار است تمام فروشندگان و تولیدکنندگان ورق محصولات خود را در بورس عرضه کنند که این موضوع همچنان محقق نشده است.

وی گفت: در حال حاضر بسیاری از صنایع کشور وابسته به فولاد مبارکه هستند، همچنین تعداد بالایی اشتغال نیز در استان و کشور وابسته به این صنعت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ابراز امیدواری کرد، با همت این صنعت و صنایع دیگری که مصرف آب دارند، آب خلیج فارس به اصفهان منتقل شود تا بخشی از کمبود آب استان از این طریق جبران شود، هم‌چنین طی چند سال گذشته مجموعه فولاد مبارکه سعی در کنترل آلایندگی های این صنعت و حفظ محیط زیست داشته است.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه یکی از صنایع استراتژیک کشور است، تاکید کرد: این صنعت با تولید و فروش بالا تاثیر بسیاری در اقتصاد استان دارد که این موجب گردش مالی عظیم در کشور شده است، بنابراین تولید و فروش فولاد مبارکه در کشور بسیار ارزنده است و اگر این صنعت نبود، در شرایط کنونی تحریم ها و مضیقه های تامین ارز، ناچار به واردات برخی محصولات فولادی از خارج بودیم.

قاضی عسگر تاکید کرد: خوشبختانه در شرایط کنونی صنایع پتروشیمی و فولاد توانسته اند کشور را در مقابل تحریم حفظ کنند، بنابراین نقش فولاد مبارکه در اقتصاد کشور و استان حیاتی است.

وی در خصوص برخی صحبت ها مبنی بر تحقیق و تفحص از مجموعه فولاد مبارکه نیز گفت: مشکلی که مطرح شده مربوط به رانتی است که سال گذشته در بازار فولاد شکل گرفت و موجب تفاوت بالای قیمت کشف شده در بورس و بازار آزاد شد، بنابراین باید این موضوع شفاف سازی و مشخص شود این تفاوت قیمت به جیب چه افرادی می رود.

وی اظهار کرد: سال گذشته به دلیل نبود ثبات مدیریتی در وزارت صمت و هم‌چنین برخی آیین‌نامه‌های روزانه، شاهد برهم ریختن بازار ورق بودیم درحالی که قبل از این آیین نامه ها، اختلاف قیمت ها در حد منطقی بود.

قاضی عسگر با اعتقاد بر اینکه برای شفاف سازی شرایط موجود شاید تحقیق و تفحص از کل بازار فولاد مفید باشد، گفت: باید توجه داشت که فولاد مبارکه اصلا توان فروش حتی یک کیلو ورق در بازار آزاد را ندارد و متاسفانه با وجودی که طی سالیان گذشته فولاد مبارکه حجم بالایی تولید در کشور داشت و شاهد اختلاف قیمت در بازار آزاد و بورس نبودیم، این صنعت تحت کنترل‌های غیرضرور قرار داشت و در نهایت شاهد برهم خوردن بازار فولاد کشور شدیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من باید امروز از کل زنجیره تولید فولاد کشور و نه تنها یک فولادساز تحقیق و تفحص شود تا شفافیت در کل این صنعت ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha