• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99092519767
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی:

30 درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی باید صرف سامان‌دهی زیرساخت‌های سکونت‌گاه‌های غیررسمی شود

30 درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی باید صرف سامان‌دهی زیرساخت‌های سکونت‌گاه‌های غیررسمی شود

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی، بر ضرورت توجه جدی دستگاه‌های اجرایی استان به سامان‌دهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی تاکید کرد و گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت، 30 درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی باید برای سامان‌دهی و تقویت زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی این مناطق هزینه شود که لازم است در تخصیص بودجه این مهم مورد توجه قرار گیرد.

علیار راستگو در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: آذربایجان شرقی یکی از استان‌هایی است که جمعیت قابل توجهی از آن در حدود 500 هزار نفر در شهر تبریز و برخی شهرهای بزرگ در سکونت‌گاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند.
 
وی افزود: به منظور بهره مندی ساکنان این مناطق از خدمات عمومی باید نسبت به بهسازی فضاهای آموزشی، درمانی، فرهنگی و هنری و همچنین گسترش مسیرهای دسترسی به این محلات توجه ویژه‌ای صورت گیرد.
 
وی، وجود فضای تعامل و همکاری مطلوب میان دستگاه‌های اجرایی و مردم را زمینه ساز ارتقای شاخص‌های زندگی مطلوب در فضاهای شهری و روستایی استان قلمداد کرد و گفت: تجربه تاسیس دفاتر تسهیل گری توسط وزارت کشور نشان می‌دهد که هر کجا توانسته‌ایم اعتماد و همراهی مردم را نسبت به اجرای پروژه‌های مختلف جلب کنیم، با کمترین هزینه به دست آوردهای درخشانی دست یافته‌ایم.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: لازم است شهرداری تبریز طبق تفاهم نامه‌ای که با سازمان امور اجتماعی کشور منعقد کرده است، نسبت به راه اندازی دفاتر جدید تسهیل گری اقدام کند.
 
وی تأکید کرد: توزیع خدمات و فضاهای فرهنگی و اجتماعی در سطح شهرها و روستاهای استان باید به صورت عادلانه و متوازن صورت گیرد تا شاهد کاهش ضریب حاشیه نشینی در استان باشیم.
 
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به سابقه تاریخی شکل گیری سکونتگاه‌های غیر رسمی در سطح کشور و استان، کمبود فرصت‌های شغلی در مناطق دوردست و تمرکز خدمات آموزشی و بهداشتی و رفاهی را در شهرهای بزرگ، به‌ویژه مرکز استان از مهم‌ترین عوامل شکل گیری سکونت گاه‌های غیر رسمی ارزیابی کرد.
 
به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، بدر شکوهی اظهار امیدواری کرد با ایجاد وحدت رویه میان دستگاه‌های اجرایی استان زمینه سامان‌دهی این سکونت‌گاه‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی در برخی محلات فراهم شود.
 
وی، از اختصاص 24 میلیارد ریال از اعتبارات تملک دارایی سازمان امور اجتماعی کشور جهت تجهیز مراکز خدماتی، آموزشی و بهداشتی مناطق حاشیه نشین استان خبر داد.

وی افزود: این اعتبارات نشان دهنده عزم جدید دولت تدبیر و امید برای ارتقای سطح خدمات عمومی در مناطق حاشیه نشین است که امید می‌رود سایر دستگاه‌های اجرایی استان نیز خدمت رسانی به شهروندان این محلات را در اولویت کاری خود قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha