• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99092519027
  • خبرنگار : 50176

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

ایجاد ۱۵۰۰ شغل با بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دامی در لرستان

ایجاد ۱۵۰۰ شغل با بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دامی در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: نهادهای توانمند مانند بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در صنعت دامپروری استان سرمایه‌گذاری کنند.

اسفندیار حسنی مقدم در مراسم بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دامی در شهرستان چگنی که ۲۴ آذرماه صورت گرفت، با بیان اینکه لرستان با چهار و نیم میلیون واحد رأس دامی و تولید ۲۹ هزار تن گوشت قرمز از استان‌های پیشرو در صنعت دامپروری است، اظهار کرد: لرستان رتبه هشتم را در صنعت دامپروری به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: ر این طرح که با مشارکت آستان قدس رضوی انجام شده ۱۵۰۰ واحد دام سبک که هر واحد شامل بیست رأس دام است حدود سی هزار رأس دام وارد استان می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: این طرح برای ۱۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند و حدود یک هزار تن گوشت قرمز به تولید استان اضافه خواهد شد.

حسنی مقدم اضافه کرد: تسهیلات پرداخت شده به ازای هر واحد هفتاد میلیون تومان است که پنجاه میلیون تومان برای خرید گوسفند و بیست میلیون دیگر برای خرید نهاده و دارو است، تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه با نرخ سود چهار درصد و بازپرداخت سه‌ساله است.

وی بیان کرد: این طرح اکنون در دو شهرستان پل‌دختر و چگنی به‌صورت پایلوت انجام می‌شود، تقاضای ما این است این طرح به کل استان تعمیم داده شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: تقاضای دیگر ما این است که نهادهایی مانند بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و ستاد فرمان اجرایی امام (ره) در زمینه دامپروری و دیگر حوزه‌های کشاورزی سرمایه‌گذاری کنند، زیرا هم کاهش نرخ بیکاری و هم رونق تولید را به دنبال دارد.

حسنی مقدم افزود: دامپزشکی نظارت مستمر را در این واحدهای دامی در زمینه تشخیص بیماری‌ها خواهد داشت.

وی با بیان اینکه به دنبال افزایش بهره‌وری با اصلاح نژاد و بهبود تغذیه هستیم، عنوان کرد: بالا بردن راندمان بره زایی و تولید گوشت از اولویت‌های جدی ما است، در لرستان به ازای هر ۱۰۰ رأس ۷۰ بره تولید می‌شود اما با اصلاح نژاد و بهبود تغذیه به ازای هر ۱۰۰ رأس، ۱۵۰ بره تولید خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۵ ۰۸:۲۲

با توسعه دامپروری به روش سنتی مراتع و جنگلهای استان هر چه سریعتر رو به نابودی می رود،حوضه آبریز سدهای بزرگ کشور نابود و خسارات جبران ناپذیر به کشور وارد می شود.