دکتر کیانوش چقامیرزا با اعلام این خبر اظهار کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) هر ساله در هفته پژوهش فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان را اعلام میکند که خوشبختانه امسال پنج عضو هیات علمی دانشگاه موفق شدهاند در این لیست قرار گیرند.
وی افزود: امسال علاوه بر دکتر مجتبی شمسیپور، دکتر مسعود رحیمی و دکتر سیاوش مدائنی، دکتر شاپور حیدرخانی از گروه ریاضی دانشکده علوم پایه و دکتر سیروس زینالدینی از گروه شیمی کاربردی دانشکده شیمی نیز موفق شده اند در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گیرند.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی عنوان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر اساس داده ها و اطلاعات موجود در پایگاههای WOS و ESI و همچنین سه شاخص علم سنجی اقدام به تهیه فهرست پژوهشگران پراستناد نموده است.
وی افزود: نسبت تعداد کل استنادات به مقالات استناد کننده، تعداد متوسط خود استنادی به ازای هر مقاله و متوسط درصد خود استنادی یک پژوهشگر سه شاخصی هستند که این پایگاه استنادی برای پژوهشگران پراستناد در نظر گرفته است.
چقامیرزا گفت: اگر پژوهشگری علاوه برحضور در پایگاه ESI در حداقل دو شاخص از سه شاخص فوق امتیاز لازم را کسب کند و همچنین مقاله سلب اعتبار شده یا بازپسگیری شده نداشته باشد، در رده پژوهشگران پراستناد یک در صد برتر جهان قرار میگیرد.
وی یادآور شد: در یک ماه گذشته دو لیست دیگر نیز از پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان توسط موسسه مندلی وابسته به انتشارات الزویر منتشر شد که در فهرست نخست شش عضو هیات علمی دانشگاه تحت عنوان پژوهشگران پراستناد تمامی ادوار و در لیست دیگر ۱۶ پژوهشگر دانشگاه بر اساس داده های سال ۲۰۱۹ حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات