تصویربردار: معین آذری / تدوینگر: آرام توکلی
ویدئو / «اربا دوشاب»، شیرهای با خواص فراوان
«اَربا دوشاب» از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست میآید و در گیلان طرفداران زیادی دارد. خرمالوی جنگلی تنها در ماههای آبان و آذر وجود دارد و در همین ماههاست که در گیلان، تهیه دوشاب از این میوه انجام میشود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده میشود. به دلیل ارگانیک بودن خرمالوی جنگلی و خواص آنتیاکسیدانی آن، اربا دوشاب نیز از خواص فراوانی برخوردار است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات