• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99092317449
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:

انجام مکاتبات برای راه‌اندازی دانشکده مستقل علوم پزشکی در منطقه فردوس و طبس

انجام مکاتبات برای راه‌اندازی دانشکده مستقل علوم پزشکی در منطقه فردوس و طبس

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به وسعت منطقه، وجود در مسیرهای پرتردد، مسافرپذیری و همچنین فعال بودن دانشکده پیراپزشکی، برای راه‌اندازی دانشکده مستقل علوم پزشکی در منطقه فردوس- طبس مکاتباتی صورت گرفته که باید مورد توجه واقع شود.

حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۲۳ آذر در آیین افتتاح ۶۴ پروژه بهداشتی و درمانی استان در یازدهمین پویش ملی" ره سلامت" با اشاره به خدمات ارزنده حوزه بهداشت و درمان، اظهار کرد: از برکات نظام و تلاش‌های دولت، ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی در اقصی نقاط استان است.

وی با بیان اینکه ۶۴ پروژه عمرانی که امروز افتتاح می‌شوند و ۶۰ پروژه‌ای که در دست اقدام است، بخشی از خدمات بسیار خوب حوزه بهداشت و درمان در استان است، افزود: طب روایات، امنیت و سلامت دو نعمت ناشناخته هستند که در صورت وجود قدر دانسته نمی‌شوند.

به گزارش ایسنا، استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی، یکی از استان‌های دارای رتبه برتر به لحاظ امنیت است، تصریح کرد: در سایه این امنیت، مردم به راحتی زندگی می‌ کنند و شرایط برای حضور سرمایه گذاران نیز به خوبی فراهم شده است.

ملانوری ادامه داد: خدمات ارزنده‌ای در سطح استان صورت گرفته، اما با توجه به شرایطی مانند موقعیت جغرافیایی، مرز، جاذبه‌های گردشگری و مسافرپذیری خراسان جنوبی، لازم است حوزه بهداشت و درمان استان تقویت شود تا سطح خدمات‌دهی ارتقاء یابد.

وی اظهار کرد: امیدواریم در روزهای آتی به ویژه در شب یلدا، همراهی جدی مردم همچنان ادامه داشته باشد چراکه هر چه بیشتر تلاش کنیم، محدودیت‌ها زودتر برداشته می‌شوند و ما می‌توانیم راحت تر به شرایط کار و زندگی ادامه دهیم.

استاندار خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تأمین سه دستگاه MRI  برای شهرستان‌های طبس، قاینات و فروس، نصب و راه اندازی دستگاه CTSCAN در شهرستان‌های سرایان و بشرویه و همچنین تهیه دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های نهبندان، سربیشه، بشرویه، سرایان و درمیان از نیازهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تأمین شتاب دهنده بیمارستان ایرانمهر بیرجند نیز از مواردی است که پیگیری شده و باید روند کار شتاب گیرد، افزود: با توجه به وسعت منطقه، وجود در مسیرهای پرتردد، مسافرپذیری و همچنین فعال بودن دانشکده پیراپزشکی، برای راه‌اندازی دانشکده مستقل علوم پزشکی در منطقه فردوس- طبس مکاتباتی صورت گرفته که باید مورد توجه واقع شود.

ملانوری با بیان اینکه این درخواست به منظور افزایش سطح خدمات، برای شهرستان قاینات نیز وجود دارد، یادآور شد: با همراهی مردم، تعامل تمامی حوزه‌های مرتبط و تلاش اعضای ستاد مدیریت بیماری کرونای استان، خوشبختانه شاهد هستیم آمار ابتلا و فوت به شدت سیر نزولی پیدا کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha