سرهنگ علی مختاری ۲۰ آذر در جلسه قرارگاه زیستی شهرستان نهاوند ضمن تشریح اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهارکرد: شهرستان نهاوند به ۲۰ منطقه تقسیم شده که در هر منطقه یک نماینده از شبکه بهداشت، یک نماینده از بسیج وسپاه و یک نماینده نیز از سازمان تبلیغات در سه تیم روزانه با هدف حمایت ، نظارت و مراقبت به مراکز و منازل مراجعه میکنند.
وی افزود: در این طرح ۸۵۰ نفر از بسیجیان فعال شهرستان در مناطق مختلف شهری و روستایی به کمک ۷۸ خانه بهداشت شهرستان مشارکت داشته و تلاش میکنند تا از شیوع این بیماری پیشگیری و در امر شناسایی و حمایت از بیماران مبتلا به کرونا و خانوادههای آن پیشگام باشند.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند تأکید کرد: برای پیشبرد اهداف این طرح، ساماندهی تیمهای عملیاتی، تهیه و توزیع بستههای معیشتی و بهداشتی، شناسایی خانوارها، فرهنگسازی و بهرهگیری از تمام ظرفیت به ویژه ظرفیت خیرین بخش در دستور کار است.
فرماندار شهرستان نهاوند نیز در این جلسه گفت: مردم در شب یلدا دورهمیهای خانوادگی را جدی بگیرند در صورت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی و محدودیتها، دوباره با مشکل جدی مواجه میشویم.
مراد ناصری از مشارکت بیش از ۱۳۰۰ نیروی انسانی در اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان خبر داد و اظهار کرد: تمرکز طرح شهید سلیمانی بر بحث پیشگیری از کرونا به صورت محله محور و خانواده محور است.
وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در این شهرستان، خاطرنشان کرد: این طرح بهترین و کاملترین نسخه برای مقابله با کروناست که با دقت در شهرستان پیگیری میشود و تمام ظرفیتهای شهرستان در اجرای این طرح آماده هستند.
وی از همکاری آحاد مردم و تلاش شبانهروزی مسوولان شهرستان در تبدیل وضعیت شهرستان از وضعیت قرمز به نارنجی، قدردانی کرد و افزود: در این راستا نقش قرارگاه زیستی با دبیری سپاه و نیروهای بسیج انکار ناپذیر است.
فرماندار نهاوند نظارت ، شناسایی، بیماریابی، رهگیری بیماران، بهبود فرآیند درمان مبتلایان را از اهداف اجرای طرح غربالگری خانه به خانه سردار شهید قاسم سلیمانی دانست و افزود: برای این موارد نسخه مراقبتی و حمایتی در نظر گرفته شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند نیز در ادامه گفت :این طرح سه فاز و سطح مداخله (مراقبتی ، حمایتی و نظارتی) دارد که قراراست مراقبین سلامت به درب منازل مراجعه و بسته بهداشتی و بروشور اطلاعرسانی پیشگیری از کرونا به خانوارها ارائه میکنند واگر در خانوادهای فردی مبتلا به کرونا بود یا مشکلی وجود داشت اسامی این خانوادهها را یادداشت و برای درمان سرپایی ، اعزام پزشک یا پرستار اقدام میشود.
سیامک دانشور تأکید کرد : ۲۰ روز از اجرای این طرح می گذرد آنچه الآن اهمیت دارد اقناعسازی مردم است که با توجه به در پیش بودن شب یلدا و دورهمیها مردم نسبت به این موضوع آگاه باشند و از این دورهمیها برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا پرهیز کنند.
انتهای پیام
نظرات