• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99091915328
  • خبرنگار : 50187

معاون استاندار کرمان:

برای حفاظت شهر کرمان در برابر سیل به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است

برای حفاظت شهر کرمان در برابر سیل به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است

ایسنا/کرمان معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: در شرق ۱۳ بند سنگ سیمانی بهره برداری و آب خوبی پشت آنها نگهداری می شود که قنات ها و سفره ها را تغذیه می کند و این طرح باید تکمیل شود و برای پخش سیلاب این طرح ها نیاز به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار داریم که با تکمیل کار کرمان در برابر سیل حفظ می شود.

"سیدمصطفی آیت اللهی موسوی" امشب ۱۹ آذرماه در دیدار استاندار کرمان با رییس سازمان جنگل ها و مراتع کشور با اشاره به فعالیت های آبخیزداری منابع طبیعی در استان کرمان طی سه سال گذشته اظهار کرد: استان کرمان خاستگاه حوادث طبیعی زیادی از جمله آتش سوزی، هجوم شن های روان، سیل و بیابان زایی است که در زمینه مبارزه با شن های روان کارهایی از جمله مالچ پاشی، نهال کاری و ... انجام شده است.

وی افزود: جنگل کاری در ورودی رودبار اقدام خوبی بود که حتما پدیده خیلی خوبی در آینده خواهد بود و ۱۰۰۰ هکتار جنگل کاشته شده است.

موسوی تصریح کرد: بندهای خاکی، سنگ و ملاتی در استان باعث محافظت از شهرهای بحرانی در برابر سیلاب ها شده و شهر کرمان از سمت شرق و غرب مورد تهدید بود که طرح های بسیار خوبی در این زمینه اجرا شده است.

معاون استاندار کرمان بیان کرد: در شرق ۱۳ بند سنگ سیمانی بهره برداری و آب خوبی پشت آنها نگهداری می شود که قنات ها و سفره ها را تغذیه می کند و این طرح باید تکمیل شود و برای پخش سیلاب این طرح ها نیاز به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار داریم که با تکمیل کار کرمان در برابر سیل حفظ می شود.

به گزارش ایسنا، "صمدالله محمدی" نماینده بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس نیز در این جلسه گفت: در دشت صوغان سالیانه دو متر نشست و در دشت ارزوئیه یک متر نشست زمین را داریم و استان کرمان رتبه اول کشور را در نشست سطح آب دارد که این نشان دهنده بحران و خطر بسیار جدی است.

وی افزود: در دشت ارزوئیه ۷۰۰ حلقه چاه حفر شده که ۲۰۰ حلقه خشک شده و اکنون ۵۰۰ حلقه چاه فعال است و از این تعداد ۱۰۰ حلقه چاه در معرض خشکی قرار دارند.

محمدی با اشاره به اینکه به دلیل بی آبی چند روستا خالی از سکنه شده، تصریح کرد: در بحث آبخیزداری نیاز به هماهنگی با استان هرمزگان وجود دارد زیرا حوزه آبریز ما مشترک است تا طرح های آبخیزاری در جاهائی که نیاز است اعتبارات پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: نهال کاری جنگل ها با توجه به آتش سوزی و تخریب هایی که طی سال ها اتفاق افتاده، لازم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha