• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99091915008
  • خبرنگار : 50223

/گزارش/

ماجرای کلاس‌های مجازی دانش آموزان بالای کوه‌های بویراحمد!

ماجرای کلاس‌های مجازی دانش آموزان بالای کوه‌های بویراحمد!

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد در منطقه محروم لوداب از توابع شهرستان بویراحمد آموزش مجازی و شبکه شاد هیچ معنایی برای دانش آموزان ندارد و دانش آموزان مجبورند در فصل سرما برای شرکت در کلاس درس مجازی به بالای کوه بروند.

در حالی که در برخی از مناطق کشور در این وضعیت کروناویروس تنها مشکل دانش آموزان نداشتن گوشی است در این منطقه دانش آموزان هم اینترنت ندارند و هم گوشی و اصلا برخی از خانواده ها توان خرید گوشی برای بچه هایشان را ندارند.

بیشتر دانش آموزان بخش لوداب از جمله "درسی" و دهستان "زی زی"برای دسترسی به اینترنت و شرکت در کلاس‌های آنلاین باید به کوه بروند تا شاید در نقطه ای از کوه که اینترنت با سرعت کم است بتوانند درس بخوانند.

این دانش آموزان منطقه محروم لوداب از جمله دانش آموزانی هستند که به سختی و در شرایط کرونایی در حال گذراندن سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ هستند، پایین بودن سرعت اینترنت در این منطقه باعث شده است که هر روز حدود ۲ کیلومتر یا بیشتر راه را طی کنند تا به کوه و بیابانی برسند که در آن جا بتوانند از اینترنت برای شرکت در کلاس استفاده کنند.

همچنین برخی از دانشجویان منطقه لوداب نیز مجبور هستند برای اینکه از دیگر هم کلاسی‌های خود عقب نیفتند و بتوانند سال تحصیلی را به اتمام برسانند، یا در شهر یاسوج مجبور به اجاره کردن خانه برای استفاده از اینترنت پرسرعت جهت شرکت در کلاس‌های مجازی هستند و یا همچون این دانش آموزان شب را در کوه و بیابان به سر ببرنند و یا کلا قید تحصیل را بزنند.

مشروط شدن دانشجویان

«مجید ارجمند»، دهیار روستای زی زی یکی از روستاهای بخش لوداب در رابطه با مشکل اینترنت و سختی های شرکت داشن آموزان منطقه در کلاس‌های مجازی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: دانش آموزان دهستان "زی زی" که۱۰۰ خانوار جمعیت دارد و دارای دو مدرسه راهنمایی و ۷ مدرسه ابتدایی است بعلت نبود اینترنت نمی توانند در این شرایط کرونایی در کلاس‌های مجازی شرکت کنند.

وی افزود: دانشجویان منطقه نیز جهت شرکت در کلاس‌های درس مجازی نیز با این مشکلات مواجهند و حتی برخی از دانشجویان بدلیل نبود اینترنت  و شرکت نکردن در کلاس‌ها مشروط شدند.

۵۰ درصد روستاهای بخش لوداب با مشکل اینترنت مواجهند

«جمال روحانی»، بخشدار لوداب در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ضمن تایید مشکل اینترنت در سطح بخش و مشکلات دانش آموزان و دانشجویان برای شرکت در کلاس‌های مجازی گفت: ۵۰ درصد روستاهای بخش لوداب با مشکل اینترنت مواجهند و امکان ورود دانش آموزان به شبکه شاد و شرکت در کلاس‌های مجازی اصلا مهیا نیست.

وی افزود: دانش آموزان این بخش سرگردان هستند و برای اینکه بتوانند وارد شبکه شاد شوند و از آموزش‌های مجازی استفاده کنند به این کوه و تپه ها می روند تا بتوانند از آن استفاده کنند.

بخشدار لوداب اظهارکرد: تنها مشکل دانش آموزان بخش اینترنت نیست، خیلی از دانش آموزان این بخش گوشی هم ندارند و در توان و بضاعت خانواده ها هم نیست که برای بچه هایشان گوشی بخرند.

نزدیک به ۴۰ درصد دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد دسترسی به اینترنت ندارد

«هادی زارع پور»، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در این زمینه گفت: نزدیک به ۴۰ درصد دانش آموزان استان یا دسترسی به اینترنت ندارد، یا در جاهایی هستند که سرعت اینترنت خیلی پایین است و یا تمکن مالی برای خرید گوشی و تبلت ندارند.

وی افزود: مشکل اینترنت را جهت شرکت دانش آموزان در کلاس‌های مجازی از اداره کل فناوری اطلاعات استانداری و شرکت مخابرات استان پیگیری کردیم.

زارع پور اظهارکرد: همچنین با خیرین رایزنی هایی کردم تا جهت خرید گوشی هوشمند و تبلت برای دانش آموزان بی بضاعت و دارای تمکن مالی پایین کمک بگیریم.

گفتنی است که با وجود تماس چند باره خبرنگار ایسنا، مدیرعامل شرکت مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد تلفن خود را پاسخ نداد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۱۶:۵۳

باسلام باید در استان‌های محروم کشور بخصوص کهگیلویه و بویراحمد که در انتخابات جنگ و راهپیمائی ها اول است امکانات اولیه محرومترین استان کشور بخصوص در مناطق محروم دهدشت وتوابع آن است

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۱۹:۳۷

تا کی باید لوداب ایقد محروم باشه چرا یکی پیدا نمیشه به داد این مردم برسه

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۱۹:۵۴

سلام اینترنت کهگیلویه کلا ضعیف است چه رسد به لوداب. که تلفنها هم مشکل دارند

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۱۹:۵۵

با سلام بخش لوداب یکی از بخش های کم برخوردار استان هستند ان شاالله که مسئولان استان نسبت به رفع موانع و مشکلات دانش آموزان در این منطقه اقدام لازم را به اجرا بگذارند. دهستان کاکان نیز با وجود قرار گرفتن در بخش مرکزی بویراحمد و فاصله کمی که با مرکز استان دارد در این زمینه با مشکلات بسیاری مواجه است .روستای احمد قلندری حتی از لحاظ آنتن دهی تلفن همراه هم دارای مشکل است چه برسد به اینترنت... امیدواریم که مشکلات و عدم دسترسی به اینترنت این مناطق با همکاری و مساعدت مسئولان هر چه سریعتر مرتفع شود.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۸

از پزشکان ساکن یاسوج پول بگیرید تا این بچه های فقیر درس بخوانند

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۲۱:۵۹

خواهشن این برنامه مسخره شاد رو تعطیل کنید یا آموزش رو حضوری کنید یا هم آموزش رو تعطیل کنید تا تبعیض هم متوقف بشه برنامه شاد جز تبعیض چیزی برای مردم نداشت

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۲۲:۰۲

یعنی اینا نمی‌تونستن با رعایت همین فاصله برن سر کلاس درس 😑😑😑

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۲۲:۳۰

آقای مدیرکل محترم باسلام پیشنهاد می کنم بهترین کار این است حداقل با شبکه استانی تلویزیون تدریس را شروع کنید بنده بعنوان یک فرهنگی حاضرم با هزینه شخصی خود بیایم در آنجا بیتوته کنم و رایگان رشته خود را تدریس کنم و یا مثل مدیرکل مخابرات که مانند اینترنت در دسترس نیست گوشی خود را جواب ندهید

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۹ ۲۲:۵۲

آموزش فقط و فقط حضوری باید باشه

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۰ ۰۱:۳۱

خوبه تا همین یه سال پیش اینترنت رو به ۱۲۸ کیلوبیت محدود کرده بودید و دم از بدیش می‌زدید.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۰ ۰۵:۳۶

اینا که تعداد زیادی نیستند کرونا آنجا هم‌ که زیاد نیست خوب برن مدرسه. کرونا در شهرهای بزرگ خطر ناک شده

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۰ ۱۱:۳۷

سلام اینترنت روستای چهاب در منطقه فیلگاه شهرستان کهگیلویه مرتب قطع میشه برق این روستا هر هفته ۳ تا ۴ روز به مدت چند ساعت قطعه و باعث وقفه درس دانش آموزان میشه

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۰ ۱۲:۱۹

یکم نظارت باشه

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۰ ۱۲:۱۹

یکم نظارت باشه