• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99091814458
  • خبرنگار : 50223

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

خارج شدن استان کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت قرمز کرونایی

خارج شدن استان کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت قرمز کرونایی

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۳ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان استان به ۳۵۳ نفر رسید.

پرویز یزدان‌پناه افزود: در ۱۸ آذر ماه، ۲۸۷ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۱۲۷ نفر مبتلای قطعی هستند.
وی با اشاره به اینکه ۲۶ بیمار نیز در بخش آی سی یو بیمارستان‌های استان بستری می باشند، اظهارکرد: تعداد بهبود یافتگان کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۱۸ هزار و ۲۲۹ مورد گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۳۰۵ جواب دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، ۳۸ درصد موارد مثبت و بیشترین درصد و موارد مربوط به شهرستان های بویراحمد ۴۶ درصد، گچساران ۲۶ درصد و کهگیلویه ۲۰ درصد بوده اند.
یزدان‌پناه تصریح کرد: میزان شیوع ویروس کرونا کاملا به رفتار اجتماعی ما بستگی دارد و چندان قابل پیش بینی نیست. این ویروس کاملا خود را با رفتار جامعه هماهنگ می‌کند و هرچه میزان استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کم باشد، میزان ابتلا و بستری ومرگ و میر ناشی از این ویروس افزایش خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، وی تاکید کرد: ضمن تشکر از مردم شریف استان بخاطر رعایت دستورالعمل های بهداشتی، خوشبختانه روند کاهش موارد مبتلا، بستری و درصد موارد مثبت ادامه دارد و استان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده است منتهی نباید فکر کرد که بیماری کنترل شده است و امکان دارد با غفلت و کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دوباره بیماری با شدت بیشتری باز گردد و باعث صدمات جبران ناپذیری به مردم استان شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha