مسعود اسدیپرور در گفت و گو با ایسنا گفت: رشت بزرگترین شهرستان برنجخیز کشور است و کشت دوم در اراضی این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
وی افزود: امسال علاوه بر راتون که در ۱۵ هزار هکتار از شالیزارهای رشت انجام شد، در ده هزار هکتار دیگر کشت دیگر محصولات کشاورزی از جمله پاچ باقلا و باقلایبرکت نیز تولید شد که در حال حاضر برداشت پاچباقلا به اتمام رسیده است و برداشت باقلایبرکت نیز در حال انجام است.
اسدیپرور خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم افزایش کشت دوم تجهیز اراضی شالیزاری است که موجب کاهش رنج تولید محصولات کشاورزی میشود.
وی افزود: علاوه بر کاهش هزینه تولید، بهبود راندمان آب از مزایای مهم تجهیز اراضی شالیزاری است که تاکنون ۱۳ هزار هکتار از ۶۲ هزار و ۳۸۵ هکتار اراضی شالیزاری رشت تاکنون نوسازی و مدرن شدهاند.
مدیر جهاد کشاورزی رشت با اشاره به اینکه توسعه کشت دوم علاوه بر اینکه منجر به افزایش محصولات کشاورزی میشود، تصریح کرد: این امر در نهایت منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان میشود و ارتقای رفاه خانوارهای روستایی را به همراه دارد.
وی گفت: بخشی از محصولات کشت دوم در شهرستان رشت مصرف میشود و مابقی به دیگر شهرستانهای استان و حتی دیگر استانها میرود.
اسدیپرور ادامه داد: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و کم رنگ شدن رونق بازارهای محلی، کشاورزان برای فروش محصولات شان با مشکل مواجه شدهاند و در حال حاضر آنها را به مغازهدارهای شهری و روستایی میسپارند تا به فروش برسد.
وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی رشت به دلیل کیفیت بالا و در برخی موارد ارگانیک بودن، مشتریان خوبی هم دارند، گفت: اخیرا بازاریابی محصولات کشاورزی از طریق فضاهای مجازی نیز افزایش یافته است و بخش از مشکلات فروش محصولات کشاورزی از این طریق برطرف میشود.
انتهای پیام
نظرات