جلال فتاحی در گفت و گو با ایسنا، در تشریح شیوه اجرای طرح شهید سلیمانی برای مقابله با شیوع کرونا، اظهار کرد: در این طرح که بر مبنای تفاهمنامه وزارت بهداشت با سپاه در برنامه اجرا قرار گرفته، سپاه با تشکیل تیمهای مراقبتی، حمایتی و نظارتی برای مقابله با کرونا پای کار آمده است.
وی گفت: سپاه برای عمل به فرمان مقام معظم رهبری در حوزه کنترل بیماری پای کار آمده و در کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
معاون بهداشت و درمان سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه اجرای طرح شهید سلیمانی هم اکنون در اکثر نقاط استان از سوی سپاه شروع شده، گفت: در جاهایی هم که طرح آغاز نشده در حال تدارک برای آغاز اجرای طرح هستیم.
وی رویکرد اجرای طرح شهید سلیمانی را قرنطینه خانگی افراد دارای علائم بیماری کرونا عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری در برنامه قرار گرفته و امیدواریم بتواند سهم قابل قبولی در قطع زنجیره انتقال کرونا داشته باشد.
فتاحی در پاسخ به این پرسش که سپاه در طرح شهید سلیمانی چه خدماتی به کرونایی ها ارائه می کند، گفت: در طرح شهید سلیمانی در وهله اول تیمهای مراقبتی با مشارکت پزشکان و پرستاران با مراجعه خانه به خانه با اولویت خانواده های با بیمار کرونا مثبت در جهت کنترل بیماری تلاش می کنند، به نحوی که پس از پایان دوره استراحت 14 روزه از بیماران کرونا مثبت مجددا تستهای فوری رایگان به عمل آورده تا با خیال راحت وارد اجتماع شوند. این تست های فوری 20 دقیقه ای بوده و به صورت کاملا رایگان در پایان دوره قرنطینه برای بیماران انجام میشوند.
فتاحی با اشاره به تدارک مراکز قرنطینه برای کرونا مثبتهایی که به دلیل کمبود فضا، وجود افراد در معرض خطر در محیط خانه و یا هر دلیل دیگری تمایل به گذراندن دوره قرنطینه در خاج از محیط خانه را دارند، گفت: این مراکز به صورت کاملا رایگان در اختیار متقاضیان قرار خواند گرفت تا از این طریق در جهت قطع زنجیره انتقال بیماری گامی برداشته شود.
فتاحی اضافه کرد: هم اکنون در شهر کرمانشاه دو مرکز قرنطینه بیماران کرونایی، یکی برای خواهران در میدان جمهوری اسلامی و دیگری برای برادران در میدان حافظیه در نظر گرفته شده و در شهرستانها هم مراکزی به این امر اختصاص داده شده است.
فتاحی سپس اشاره ای هم به فعالیت تیمهای حمایتی در طرح شهید سلیمانی داشت و گفت: اعضای این تیمها نسبت به شناسایی خانوادههای نیازمند دارای بیمارِ کرونامثبت اقدام کرده و در صورت نیاز بستههای معیشتی و بهداشتی را در اختیار خانوادهها قرار میدهند تا این خانوادهها در کنار دغدغه درمان بیمارشان، لااقل دغدغه معیشت نداشته باشند.
معاون بهداشت و درمان سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه ادامه داد: تیمهای نظارتی هم در طرح شهید سلیمانی با همکاری کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان تردد کرده و به افرادی که ماسک نمیزنند و یا شیوهنامههای بهداشتی را رعایت نمیکنند، تذکرات لازم را میدهند.
فتاحی افزود: این گروهها همچنین در جهت اجرای محدودیتهای کرونایی از سوی مغازهها پای کار بوده و به مغازهدارانی که تصمیمات ستاد کرونا برای مقابله با بیماری را رعایت نمی کنند، تذکر میدهند.
انتهای پیام
نظرات