• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99091713209
  • خبرنگار : 50191

کشت ١۴٠ هکتار دانه روغنی گلرنگ در شهرستان خاش

کشت ١۴٠ هکتار دانه روغنی گلرنگ در شهرستان خاش

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی خاش سیستان وبلوچستان افزود: با همکاری کشاورزان وآستان قدس رضوی در فصل زراعی جاری ١۴٠ هکتار از اراضی کشاورزی سه بخش مرکزی، پشتکوه وایرندگان به کشت گلرنک اختصاص یافته است.

شیرزلد کمالی گفت: با هدف توسعه کشت دانه های روغنی و ایجاد زنجیره تامین روغن خوراکی و خودکفایی در این زمینه، در سال زراعی جاری برای اولین بار دانه روغنی گلرنک بصورت قراردادی در شهرستان کشت شده است. 

وی افزود: برای توسعه کشت گلرنک در منطقه تاکنون ٣/۵ تن بذر گلرنک تهیه و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

گفتنی است گلرنگ، یکی از گیاهان دارویی بسیار مهم است که در آشپزی و در صنعت رنگرزی است.مهمترین خواص این گیاه علاوه بر روغن گیری از دانه آن در درمان بیماری‌ها با خاصیت ضد التهابی، کمک به درمان ناباروری و کاهش کلسترول است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha