دکتر "سید وحید احمدیطباطبایی" در گفتوگو با ایسنا، درباره علل فوق قرمزی شهرستان راور گفت: یکی از ملاک ها در تقسیم رنگ بندی شهرها میزان شیوع بیماری بر اساس جمعیت منطقه است که متاسفانه در شهرستان راور که دارای جمعیت پایینی (حدود 40 تا 45هزار نفر) است تعداد موارد بستری به دلیل ابتلای قطعی یا مشکوک به کووید ۱۹ نسبت به جمعیت عدد بالایی است که البته می تواند دلایل مختلفی داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین این احتمال می رود که شرایط قرنطینه در شهرستان راور به خوبی انجام نشده باشد که در همین راستا به فرماندار این شهرستان تذکر داده شده است.
احمدی طباطبایی در مورد بازگشایی یک دفعهای ادارات و اصناف بعد از تعطیلات ۲ هفته ای اظهار کرد: نباید بازگشاییها یک دفعهای باشد. زیرا بازگشایی یک دفعه ای مانند فنری است که جمع کرده و پایمان را روی آن قرار دادهایم و اگر به یکباره آن را رها کنیم از جای خود "در" خواهد رفت بنابراین باید به مرور و به آهستگی پای خود را برداریم که همین اتفاق در مورد بازگشایی ها نیز صادق است و اگر بازگشایی ها یک دفعه ای داشته باشیم در هفته های اینده وضعیت بیماری روند مناسبی را به خود نخواهد گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کرونا جهش پیدا کرده است؟ به ایسنا گفت: ویروس کرونا جهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده به طوریکه ویروسی که هم اکنون با آن روبرو هستیم دیگر آن ویروسی که از ووهان چین وارد شده بود، نیست بلکه شبیه ویروس ایتالیایی شده که هم قدرت سرایت پذیری و هم قدرت مرگ و میر آن بیشتر شده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا پیک زمستانه کرونا سهمگینتر از پیک پاییزی آن خواهد بود؟ اظهار کرد: پیشبینی برای آینده کرونا سخت است اما احتمال دارد پیک زمستانه این بیماری به خصوص در جنوب کشور، پیک سختی باشد لذا باید طرح شهید سلیمانی در راستای مقابله با بیماری کووید ۱۹، که مبتنی بر محلهمحور و همکاریهای بین بخشی و مشارکتی مردمی است را در این مناطق به خوبی کلید زده و آمادگی بیشتری برای مبارزه با این بیماری داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات