محمد حسن آصفری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، بیان کرد: به طور کلی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ آنطور که باید به بحث اقتصاد مقاومتی توجه نشده است و از سوی دیگر فروش روزانه ۲/۵ میلیون بشکه نفت خیلی خوش بینانه است. همچنین به بحث استفاده از ارز دولتی به منظور تامین کالاهای اساسی برای دهک های پایین جامعه توجه ویژه ای نشده است.
وی در ادامه اظهار کرد: در لایحه بودجه پایه های مالیاتی جدیدی تعریف نشده است. در حوزه خنثی سازی تحریم ها نیز آنطور که باید و شاید برنامه ریزی صورت نگرفته است. به طور کلی لایحه بودجه خیلی خوش بینانه است و باید منطقی تر شود.
نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر فروش اموال دولت در لایحه زیاد است و به نوعی اموال دولت در دست گروهی خاص که ثروتمند هستند، می افتد. این یک ایراد جدی است که باید رفع شود. در خصوص بحث کرونا آنطوری که باید به جبران خسارت برای اصناف و مجموعه هایی که متضرر شده اند، توجه نشده است.
آصفری در پایان تاکید کرد: در بحث جداول نیز ما انتظار داشتیم برخی از آن ها حذف شود. چه جداول مربوط به نهادهای انقلابی و چه جداول مربوط به سازمان ها، ارگان ها و وزارتخانه ها هزینه بالایی را به کشور تحمیل می کند. از نظر بنده کلیات لایحه بودجه نیاز به اصلاحاتی دارد که باید به طور جد دنبال شود. مجلس در تصویب بودجه در کنار همکاری با دولت باید در نظر بگیرد که بخشی از بودجه سال آتی را دولت جدید باید عملیاتی کند. فلذا باید همه تلاش را به کار گرفت تا بودجه ای منطقی و عاقلانه به تصویب برسد.
لایحه بودجه ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه تقدیم مجلس شد.
انتهای پیام
نظرات