به گزارش ایسنا، عصام کامل، سردبیر وبگاه مصری وتو در یادداشتی تحت عنوان «قاتلان پیامبران و دانشمندان» به جنایت ترور محسن فخری زاده ،دانشمند هسته ای کشورمان پرداخت.
وی نوشت:او در سال ۱۹۵۸میلادی به دنیا آمد و در سرزمین تاریخی ایران زیست و در مدارس و دانشگاه های آن پرورش یافت تا اینکه در لیست ترور رژیم صهیونیستی قرار گرفت؛رژیمی که سیاست ترور دانشمندان عرب و مسلمان را در پیش گرفت تا توان مقابله با سرکشی و استکبار و اشغالگری را نداشته باشند.او دانشمند ایرانی دکتر محسن فخری زاده یکی از نماد های دانش هسته ای است که طی چند روز اخیر به دانه های تسبیح بریده علمی پیوست ؛تسبیحی که با قتل و سوزاندن و ربودن از سوی مجموعه های صهیونیست جهانی بریده شد.
در این یادداشت آمده است: پیش از او نیز دانشمندان عرب بزرگی توسط رژیم غاصب صهیونیستی کشته شدند وبه عالم جاودانه پیوستند. رژیم صهیونیستی که بر اساس متون مقدس قبل از کشتن دانشمندان متهم به قتل انبیا است ،افراد زیادی را به قتل رساند که حافظه عربی دیگر آن ها را به یاد ندارد.
نویسنده آورده است: عقل عربی همچنان باحسرت نام دانشمند مصری خانم سمیره موسی را به یاد دارد که رژیم صهیونیستی آن را به قتل رساند،بعد از آن نیز دکتر سمیر نجیب،دانشمند هسته ای مصری به قتل رسید و در پی آن دکتر نبیل القلینی دیگر دانشمند مصری که در آن زمینه فعالیت داشت ربوده شد.
در ادامه این یادداشت آمده است: دست قاتل صهیونیستی به این اندازه اکتفا نکرد و دکتر علی مشرفه فیزیکدانبزرگمصری که جهان بشریت بر روی دانش و استعداد و توانایی بی نظیر او حساب باز کرده بود را به قتل رساند و بعد از آن هتل مریدین پاریس شاهد جنایت دیگری بود و آن جنایت ترور یحیی المشد دیگر دانشمند بزرگ مصری است.
نویسنده آورده است: بعد از آن خانم دکتر سلوی حبیب که به شکل عمیقی در زمینه نفوذ صهیونیسم در قاره آفریقا پژوهش می کرد،سزایش سربریدن بود. سریال قتل صهیونیستی متوقف نمی شود و نیروی استکبار با عدم محکوم کردن ترور محسن فخری زاده،دانشمند هسته ای ایران ثابت کرد که از ترور و قتل و ویرانی حمایت می کند.
وی نوشت:مساله بحث برانگیز این است که ترور محسن فخری زاده پایتخت ها و سازمان هایی را در سطح جهان به لرزه در آورد به جز پایتخت های عربی البته عربستان را باید مستثنی کرد که زیرا این جنایت را محکوم کرد. در مقابل ما تنها اخبار سفرهای هیات های عربی به تل آویو را می شنیدیم.
در ادامه این مطلب آمده است: تفاوت در ترور دانشمندان مصری در قدیم و ترور محسن فخری زاده در وقت کنونی در تفاوت قدرت ملت ها و سازمان ها در مخالف و محکومیت این مساله در قدیم و کنار آمدن و سازش با آن در وقت کنونی است. در قدیم پایتخت های عربی و پایتخت های کشورهای آزاده به پا می خواست ،محکوم می کرد و با قدرت پاسخ می داد اما اکنون عرب ها با جنایت خفت بار ترور به صورت حاشیه ای برخورد می کند ،البته اگر آن را مبارک نداند!!!
در پایان این یادداشت آمده است: کسانی که این جنایت را محکوم کردند به خوبی می دانند که سیاست برنامه ریزی شده رژیم صهیونیستی برای ترور مرز مشخصی ندارد و به خوبی می داند که هدف از ترور ایجاد بی ثباتی در منطقه است. کسانی که امروز نسبت به این جنایت ها ساکت هستند تاریخ آن ها را نخواهد بخشید و ملت های به حبس افتاده به سوی مقابله با ظلم خواهند رفت حتی اگر حکام آن ها این مساله را مبارک ندانند.
انتهای پیام
نظرات