«مهسا علیا» در این باره در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در رابطه با پرکارترین روز اتاق عمل بیمارستان ابرکوه در آذرماه امسال، اظهار کرد: در روز نهم آذرماه از ساعت 8 تا 15 عصر با حضور سه نفر نیروی بیهوشی و شش نفر پرسنل اتاق عمل، تعداد 9 زایمان به صورت سزارین در بیمارستان ابرکوه داشتیم که دو مورد آن اورژانسی بود.
وی با بیان این که برای من قابل درک نیست تاریخ تولد چه میزان میتواند در زندگی افراد مؤثر باشد، افزود: از چندین روز قبل پیشبینی داشتن یک روز پرکار و شلوغ را در تاریخ نهم آذرماه به علت جوی که در جامعه و فضای مجازی ایجاد شده بود، داشتیم.
علیا با بیان این که در روز نهم آذر استرس زیادی بر تمامی پرسنل و پزشکان وارد بود، ادامه داد: پروسه زایمان به علت این که همزمان با دو موجود زنده سر و کار داریم و باید مراقب ضربان قلب، هوشیاری و تنفس مادر و فرزند باشیم و هیچ اطلاعی نیز از نوزاد داخل شکم مادر نداریم، فینفسه پر استرس است و از سوی دیگر تعداد بالای زایمانها نیز این استرس را مضاعف کرده بود.
وی بیان کرد: از زمان آغاز موج سوم کرونا و به دنبال افزایش تعداد بستریها و ورودیهای بیمارستان، پرسنل اتاق عمل با وجود سختی کار، پا به پای پرستاران در بخشهای مختلف، امور پرستاری در دیگر بخشها را نیز انجام و به بیماران خدمت ارائنه میکردند و روزهای زیادی بود که ما دیگر همکاران اتاق عمل را ملاقات نمیکردیم.
متخصص بیهوشی بیمارستان ابرکوه ابراز کرد: قریب به یک ماه که کرونا اوج گرفته بود، تعدادی از پرسنل اتاق عمل به این ویروس مبتلا شده و تعدادی هم در بخشهای دیگر فعالیت داشتند و علناً اتاق عمل با یک نیروی بیهوشی و دو پرسنل اداره میشد.
علیا افزود: در موج سوم کرونا به علت تعداد زیاد بیماران فشار کار روی پرسنل بسیار زیاد بود و نیروهای اتاق عمل و بیهوشی اصلاً شیفت آزاد نداشتند و مرتباً در آی سی یو، بخش عفونی، داخلی و سایر بخشها، شیفت پرستاری داشتند اما تولد 9 نوزاد در رندترین تاریخ سال، مجدداً همه پرسنل اتاق عمل را دور هم جمع کرد و قدری از فشار روحی حاصل از کرونا، به برکت تولد این نوزادان کم شد.
وی تأکید کرد: کمبود نیرو و برخی تجهیزات در بیمارستان به واقع شرایط سختی را رقم زده بود که عبور از آن جز با همدلی، ازخودگذشتگی و ایثار کادر درمان، پرسنل و حتی نیروهای خدماتی میسر نبود.
این متخصص بیمارستان ابرکوه اضافه کرد: در حال حاضر شرایط کرونایی شهرستان نسبت به روزهای قبل بهتر و موارد بستری جدید نیز کمتر شده است، البته این به معنای عادی شدن وضعیت نیست و مردم باید همچون گذشته تمام اصول بهداشتی را جهت قطع زنجیره انتقال کرونا، رعایت کنند.
انتهای پیام
نظرات