محمد مهدی شریفی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: این طرح در قالب امضای تفاهمنامه همکاری دو جانبه با اداره زندان کاشان در راستای اشتغال محکومان مالی اجرا میشود و اعتبار اجرای آن از محل صندوق توسعه ملی تامین شده است.
وی افزود: این مرحله از طرح جنگلکاری، مراتع شهرستان کاشان در قالب طرح «جنگلانه» اجرا شده و برای ۱۵ نفر از مددجویان زندان کاشان به مدت ۶۰ روز ایجاد اشتغال میکند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان تصریح کرد: توسعه جنگلکاری در کنار افزایش سرانه سبز شهری با ذخیره بارشهای آسمانی به خصوص بارشهای سیلابی فصل بهار، کمک شایانی به کنترل سیل در شهرستان کاشان میکند.
رئیس اداره زندان کاشان نیز گفت: مشارکت در طرح جنگلکاری با هدف اجرای سیاستهای دوازده گانه سازمان زندانها برای کاهش جمعیت کیفری و اشتغال مددجویان است.
محسن محبوبی افزود: براساس برنامههای طراحی شده و با موافقت دادستان کاشان، حدود ۴۷ درصد از مددجویان زندان کاشان در نهادهای عمومی و شرکتهای خصوصی به عنوان مجازات جایگزین حبس به کار مشغول هستند.
وی اظهار کرد: برخی از مددجویان به علل ناخواسته از جمله؛ شرایط اقتصادی گرفتار حبس شدهاند، بنابراین مجازات جایگزین حبس فرصت بازگشت آبرومند آنها به جامعه را فراهم میکند.
همچنین کارشناس ناظر طرح گفت: ویژگی اجرای طرحهای جنگلکاری، ذخیره حجم قابل توجهی از روان آبهای شهرستان است، به گونهای که هر گودال میتواند تا دو مترمکعب آب در خود ذخیره کند.
علی خالویی افزود: این جنگلکاری با بذر بادام کوهی گونه اسکوپاریا انجام میشود که در هر گودال میتوان حداقل چهار تا پنج پایه بادام کوهی کشت کرد.
وی اظهار کرد: کنترل ریزگردها و گرد و غبارهای محلی و کاهش قابل توجه این نوع آلایندههای زمین ساختی از دیگر مزایای این پروژه است.
انتهای پیام
نظرات