• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99091209673
  • خبرنگار : 50228

چرا مسابقات زیبایی اسب‌ خالص ایرانی در خوزستان لغو شد؟

چرا مسابقات زیبایی اسب‌ خالص ایرانی در خوزستان لغو شد؟

ایسنا/خوزستان در حالی که قرار بود شهرستان گتوند میزبان رقابت‌های قهرمانی زیبایی اسب‌ خالص ایرانی کشور باشد، فدراسیون از لغو این مسابقات خبر داد.

در حالی که قرار بود مسابقات قهرمانی زیبایی اسب کشور از ۲۷ آذرماه در شهرستان گتوند برگزار شود، فدراسیون طی یک نامه به رییس هیات سوارکاری خوزستان اعلام کرد که باتوجه به اعلام کمیته زیبایی و جشنواره فدراسیون و عدم تقبل داوران واجد شرایط جهت حضور و قضاوت این رقابت‌ها در شهرستان گتوند استان خوزستان به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹، مقرر شد این مسابقات در زمان دیگر برگزار شود.

به گزارش ایسنا، این تصمیم فدراسیون نارضایتی خوزستان را به دنبال داشت و از آن‌جا که خوزستان خاستگاه اسب خالص ایرانی است و با اعلام مسئولان استانی، خوزستان دیگر قرمز نیست، خواستار برگزاری این مسابقات در گتوند شدند. 

همچنین پیش از این قرار بود، این رقابت‌ها در شوشتر برگزار شود که با مخالفت ستاد مبارزه با کرونای استان با برگزاری مسابقات در این شهرستان، مقرر شد گتوند میزبان این دوره از رقابت‌ها باشد که اکنون نیز گفته می‌شود باتوجه به این‌که فدراسیون خواستار برگزاری مسابقات در شهرستان شوشتر بوده، با برگزاری رقابت‌ها در گتوند مخالفت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha