دکتر معصومه قادری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بلز پالسی یا همان فلج محیطی عصب هفت مغزی موجب فلج عضلات صورت در یک نیمه صورت و ندرتاً در هر طرف صورت شده و ممکن است به صورت فلج عضلات صورت، اشک ریزی و کج شدن صورت تظاهر یابد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه این عارضه پاسخ به درمان خیلی خوبی دارد، افزود: بهترین روش پاسخ به درمان این بوده که حتماً زیر ۷۲ ساعت از آغاز علائم درمان بیمار از طریق پورتون و داروی ضدویروس آغاز شود و معمولاً در این روش پاسخ به درمان خوبی وجود خواهد داشت.
این متخصص مغز و اعصاب دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تصریح کرد: در صورتی که آثار فلج بیشتر از دو هفته باقی بماند فیزیوتراپی را آغاز خواهیم کرد که در ۸۰ درصد موارد پاسخ به درمان خوب است و آثار فلج از بین می رود.
وی یادآور شد: در این بیماری معمولاً پاسخ به درمان را در برهه دو هفته تا شش ماه درنظر می گیریم و اگر بعد از دو هفته آثار باقی بود، خیلی جای نگرانی نیست و با انجام فیزیوتراپی تا شش ماه بهبودی حاصل می شود.
قادری در پایان خاطرنشان کرد: از سایر علل ابتلا به بلز پالسی در بیماران می توان به فشارخون، دیابت بارداری و ابتلا به عفونت ویروسی اشاره کرد که در پاندومی کرونا نسبت به قبل بیشتر ابتلا به این عارضه مشاهده می شود.
انتهای پیام
نظرات