سرهنگ "سیدعلی حسینی" با اشاره به اینکه ۳۵ قطعه شی تاریخی در شهرستانهای جیرفت، کهنوج، قلعه گنج و رابر از طریق جلب مشارکت های مردمی به دست آمده است، افزود: تعدادی از اشیا مذکور تعیین قدمت شده است و قدمت مابقی اشیا نیز به زودی توسط کارشناسان باستانشناسی اداره کل میراث فرهنگی استان اعلام می شود.
وی با بیان اینکه اشیا کشف شده در شهرستان جیرفت شامل هفت کاسه و کوزه سفالی و سنگ صابونی و همچنین یک قطعه فلزی می شود، اظهار کرد: قدمت این اشیا به هزار سوم قبل از میلاد و پس از میلاد برمی گردد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با اشاره به اینکه فرهنگ سازی و آموزش منجر به جلب مشارکت های مردمی در شهرستانهای جنوبی استان کرمان شده است، افزود: با توجه به اینکه بیشترین تعداد محوطه های باستانی و اماکن تاریخی در جنوب استان کرمان قرار دارد برگزاری جلسات متعدد آموزشی و همفکری با اقشار مختلف این مناطق منجر به کشف بالای اشیا تاریخی از طریق جلب مشارکت های مردمی شده است.
حسینی بیان کرد: در ماه گذشته ۶۴ جلسه با دستگاههای همیار همچون محیط زیست، منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی، ائمه جمعه، شهرداریها، شورای شهر، معتمدین محلی و... برگزار شده است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان خاطرنشان کرد: نیروهای یگان حفاظت این اداره کل با همکاری نیروهای امنیتی و انتظامی به صورت ۲۴ ساعته از تمامی اماکن تاریخی و محوطه های باستانی سطح استان کرمان مراقبت می کنند.
انتهای پیام
نظرات