به گزارش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، این رویداد که با رونمایی از جدیدترین مدل سری Y هوآوی یعنی گوشی Y۹a همراه بود، علاوه بر آن از دو مدل از تبلتهای جدید این شرکت که در راه بازار هستند نیز رونمایی شد.
این مراسم با اجرای نسبتا طولانی کاوه آفاق همراه بود که رنگ و بوی خاصی به رویداد بخشیده بود. این خواننده در بخش ابتدایی و انتهایی رویداد به اجرا پرداخت که با توجه به سبک موسیقی او که بسیار سریع و هیجانانگیز است، جذابیت بالایی برای مراسم ایجاد کرده بود.
پس از اولین اجرای موسیقی، بابک فیاض قائممقام بخش موبایل هواوی به روی صحنه آمد تا ضمن خوشامدگویی به بینندگان، صحبت کوتاهی درباره استراتژی جهانی هواوی داشته باشد.
او با اشاره به این نکته که هوآوی هماکنون ۱۹۴۰۰۰ کارمند دارد که نیمی از آنها در بخش تحقیق و توسعه فعالیت میکنند، از اهمیت این بخش در ساختار هوآوی گفت. صرف ۲۰ میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه تنها در سال ۲۰۱۹ و در اختیار داشتن ۸۵۰۰۰ حق اختراع یا «پتنت» (Patent) نشان از عزم جدی این شرکت در بحث تحقیق و توسعه دارد.
همچنین هوآوی در حال حاضر بیش از ۳ میلیارد نفر را در سراسر دنیا با زیرساخت ارتباطی خود به یکدیگر متصل کرده که تاکنون حتی یک بار هم مشکل امنیتی یا نفوذ در شبکه رخ نداده است.
فیاض، به چیپست قدرتمند Kirin ۹۰۰۰ به عنوان قویترین پردازنده گوشی همراه حال حاضر نیز اشاره کرد و بهترین عملکرد دوربین گوشیهای همراه را از آن هوآوی دانست.
در انتهای این بخش توضیحات کوتاهی در مورد فلسفه وجودی گوشیهای سری Y هوآوی ارائه شد و این که Y۹a در عمل بهترین مدل در این سری به حساب میآید.
هوآوی Y۹a، تحولی در طراحی
در ادامه رویداد علی فخار مدیر ارتباطات و بازاریابی هوآوی برای معرفی گوشی Y۹a به صحنه آمد. او ابتدا به طراحی جذاب بدنه و دوربین این گوشی اشاره کرد که تنه به بزرگانی مانند سری گوشیهای پرچمدار Mate میزند.
طراحی استفاده شده در Y۹a که به «هیلو دیزاین» (Halo Design) معروف است برای اولین بار در هوآوی Mate ۳۰ مورد استفاده قرار گرفت و به شدت از آن استقبال شد.
گوشی Y۹a در سه رنگ نقرهای، صورتی شکوفهای و مشکی عرضه میشود که بازتاب جذاب نور روی بدنه این گوشی، به زیبایی آن افزوده است.
صفحهنمایش این گوشی ۶.۶۳ اینچی بدون حاشیه با وضوح تصویر ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی است. این صفحهنمایش به صورت کامل و بدون بریدگی در بخش جلوی دستگاه قرار گرفته است که این مسئله به کمک دوربین سلفی «پاپ آپ» محقق شده است.
Y۷
هوآوی Y۹a مجهز به دوربینی ۶۴ مگاپیکسلی و چهارگانه است. علاوه بر دوربین اصلی یک سنسور ۸ مگاپیکسلی برای زاویهدید فوق گسترده ۱۲۰ درجه، یک سنسور ۲ مگاپیکسلی برای عکاسی نزدیک از سوژه (ماکرو) و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی دیگر برای تشخیص عمق میدان نیز در این دوربین وجود دارد.
این دوربین که به هوشمصنوعی هوآوی مجهز شده میتواند در هر شرایطی، شب یا روز، دور یا نزدیک تصاویر بسیار خوبی را ثبت کند.
ویژگی مهم دیگر دوربین این گوشی قابلیت تصویربرداری در تاریکی شب است. میتوانید میزان ISO این دوربین را به عدد شگفتانگیز ۵۱۲۰۰ افزایش دهید که به شما کمک خواهد کرد تا در محیطهای بسیار تاریک هم عکاسی کنید.
به علاوه لرزشگیر الکترونیکی این دوربین در فیلمبرداری هم عملکرد بسیار خوبی دارد و تصاویری با ثبات و حرفهای ارائه میدهد. همان طور که قبلا نیز اشاره شد دوربین سلفی این گوشی از نوع پنهان (Pop Up) است که هنگام استفاده از داخل بدنه خارج میشود. این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی است.
ویژگی جذاب دیگر Y۹a، باتری ۴۲۰۰ میلیآمپر ساعتی با قابلیت شارژ فوق سریع ۴۰ وات است. در واقع باتری این گوشی در عرض ۳۰ دقیقه، ۷۰ درصد شارژ میشود.
از دیگر قابلیتهای هوآوی Y۹a میتوان سنسور اثر انگشت ترکیب شده با کلید «پاور» (Power)، پردازنده هشتهستهای قدرتمند، حافظه سریع رم ۸ گیگابایتی، ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، بلوتوث ۵.۱ و جک هدفون ۳.۵ میلیمتری اشاره کرد. این گوشی هوشمند پر قابلیت و ارزنده هم اکنون مدت کوتاهی است که در بازار ایران حضور دارد.
اکوسیستم هوآوی، مسیری برای دنیایی هوشمند
پس از معرفی هواوی Y۹a نوبت به حضور شهاب نادری، مدیر برند هوآوی رسید تا با حضور روی صحنه در مورد اکوسیستم ۱+۸+N هواوی توضیحاتی را ارائه کند. او ابتدا شرحی کوتاه در مورد خود اکوسیستم به مخاطبان ارائه کرد.
در گام بعدی، او به تعریفی از اکوسیستم ۱+۸+N هوآوی پرداخت که به صورت مختصر شامل قسمتهای زیر میشود. عدد ۱ نمادی از گوشی هوشمند هوآوی است. دستگاهی که درگاه ورود به جهان دیجیتال امروز و ابزار ارتباطی با بقیه این اکوسیستم است.
عدد ۸ در این اکوسیستم به سایر گجتهای تولیدی هوآوی اشاره دارد که هر روزه توسط کاربر مورد استفاده قرار میگیرند. تبلت، لپتاپ، ساعت هوشمند، هدفون و سایر محصولات مشابه از این دستهاند.
اما N مجموعههای از هزاران سرویس و دستگاههای مختلفی است که در دنیای دیجیتال امروز مورد استفاده قرار میگیرند و به کمک ابزارهای بخش ۱ و ۸ در دسترس کاربر قرار میگیرند.
بازیها، پلتفرمهای موسیقی و ویدیو، دستگاه پروژکتور یا پرینتر، دوربینها و حتی سرویسهایی مانند مسیریابی و خدمات سفر، همه از طریق ابزارهای دیجیتال در اختیار ما قرار میگیرند.
اما مهمترین بخش این اکوسیستم دو علامت «+» آن هستند که ترکیبی از راهکاری سختافزاری و نرمافزاری هستند. اولی نماد Huawei Share است که ارتباط بین گوشی هوشمند شما را با دیگر دستگاههای دیجیتالتان برقرار میکند. علامت + دوم به HiLink اشاره دارد که خود شامل زیرساختهای ارتباطی ۴G و ۵G، اینترنت کابلی و مخابراتی میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات