• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99090604790
  • خبرنگار : 30054

بهترین سبک های معماری و طراحی داخلی

بهترین سبک های معماری و طراحی داخلی

یکی از زمینه های جذاب و هیجان انگیز معماری نوسازی و مرمت بنا می باشد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام استودیو قاف، بازسازی ساختمان به صورت اصولی و منطبق یا سبک های معماری می تواند جلوه ای فوق العاده به ملک شما دهد. در مبحث طراحی داخلی مباحث فوق قوانین بخصوصی در اجرا می‌گیرند تا بیان گر فلسفه درونی خود باشند.

یک شرکت معماری با تجربه در طراحی داخلی و  نوسازی می تواند کمک شایانی در این پست چند سبک را به صورت جزئی به شرح زیر توضیح داده می شود.

سبک کلاسیک:

این سبک بر پایه هارمونی، منطق، تعادل، تقارن، ریزبینی، توازن و نظم شکل گرفته و همین امر باعث شده خیلی از سبک ها مانند نئوکلاسیک از آن ظهور کنند. معماری کلاسیک برگرفته از دوره یونان و رم باستان نشات گرفته. از شیوه های معماری یونان می توان به دوریک، ایونیک و کرانتین اشاره کرد. از خصوصیات سبک کلاسیک می توان به ابزارها و گچبری های کارشده، ستون های ابزار خورده مانند ابزار قاشقی، رنگ بندی های سلطنتی، مبلمان کلاسیک، سقف بلند و لوسترهای شاخه ای مجلل اشاره کرد.

سبک مدرن:

معماری مدرن در قرن بیستم از جایگاه خاصی برخوردار بود و خاستگاه آن شهر فلورانس ایتالیا بود. می توان گفت مدرنیسم به دلیل ماهیت خود اومانیسم (انسان محوری) می تواند در مقابل سبک کلاسیک که عصر کلیسامحوری و خدا محوری است قرار گیرد. در واقع مدرنیسم متکی بر خود، تفکر عقلی، بینش وسیع و پایه اساس تحول قرار گرفته است.

سبک مدرن شامل فصل بندی مدرنیته، معماری مدرن اولیه، معماری مدرن متعالی و مدرن متاخر می شود. سبک مدرن را می توان از المان های ساده رنگ های خنثی، مبلان ساده، پنجره های بزرگ و استفاده از متریال فلزی یاد کرد. سبک مدرن معماری این روزها کاربرد بسیاری در طراحی ویلا دارد.

در سبک مدرن رنگ‌های خنثی، اکسسوری‌های ساده و فاقد پیچیدگی حرف اول را می‌زنند. جزئیات در این سبک کم بوده و معمولاً تم رنگی مونوکروم یا تک رنگ را دنبال می‌کنند. مورد علاقه‌ترین اکسسوری در این سبک تابلوهای مدرن سبک آبستره هستند.

سبک روستیک:

این سبک از قبل احترام خود را به طبیعت ادا می کند. سبک روستیک یاد آور بناهای قدیمی روستایی ولی به سبک مدرن است. در این سبک به صورت اغراق آمیزی از متریال های طبیعی مانند چوب، سنگ و آهن استفاده می شود که باعث بوجود آمدن فضای گرم از جنس طبیعت می شود.

سبک مینیمال:

ساده گرایی یا ساده پسندی یا مینیمالیسم (Minimalism) یک مکتب هنری است که اساس آثار و بیان خود را بر پایه سادگی بیان و روش های ساده و خالی از پیچیدگی معمول فلسفی و یا شبه فلسفی بنیان گذاشته است.

ساده گرایی را می توان زاییده هنرمندان روس دوره پس از انقلاب اکتبر روسیه دانست که ساختارگرا بودند و به خلاصه نمایی و اشکال هندسی گرایش داشتند. مانند مالویچ با اثر «سفید روی سفید» تجربیات هنرمندان روسیه در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ بر هنرمندان اروپا و امریکا مانند مجموعه تابلوهای تماماً سفید رابرت راشنبرگ جوان.

ساده گرایی در شکل های مختلفی از طراحی و هنر، به ویژه در هنرهای تجسمی و موسیقی استفاده می شود. ساده گرایی پس از جنگ جهانی دوم، در هنر غرب به وجود آمد و بیشتر از سوی هنرمندان هنرهای تجسمی آمریکایی در اواخر دهه ۱۹۶۰ و اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی، گسترش پیدا کرد.

ساده گرایان بر این باورند که با زدودن حضور فریبنده ترکیب بندی و کاربرد موارد ساده و اغلب صنعتی که به شکلی هندسی و بسیار ساده شده قرار گرفته باشند، می توان به کیفیت ناب رنگ، فرم، فضا و ماده دست یافت.

از هنرمندان این سبک می توان به دیوید اسمیت، دونالد جاد، ارنست تروا، سول لویت، کارل آندره، دن فلاوین، رابرت رایمن، رونالد بلادن و ریچارد سِرا اشاره کرد.

برای سفارش طراحی داخلی با دفتر معماری استودیو قاف تماس حاصل فرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha