رضا پورفلاح در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه کشت کلزا در دستور کار این مدیریت قرار دارد و برای آن برنامهریزی مناسبی صورت گرفته است، اظهار کرد: تاکنون ۶۲۶ بهرهبردار در شهرستان ساری اقدام به انعقاد قرارداد کشت کلزا کردهاند.
وی با اشاره به اینکه این تعداد بهرهبردار در 1024 هکتار از اراضی کشاورزی اقدام به کشت کلزا خواهند کرد، تصریح کرد: از این میزان، ۳۱۸ هکتار در مزارع شالیزاری و مابقی در مزارع خشکهزار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه تاکنون میان کشاورزان ساروی، 4900 کیلوگرم بذر توزیع شده است، خاطرنشان کرد: در 960 هکتار از اراضی کشاورزی ساری، بذر کاشته شده که نیمی از این میزان، مکانیزه است.
پورفلاح با اشاره به اینکه 490 هکتار از مزارع کلزا سبز شده است، تصریح کرد: 88 هکتار از اراضی کلزا در ساری زیرپوشش بیمه قرار گرفتند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به این نکته اشاره کرد که تاکنون یک میلیون و ۴۱۶ هزار لیتر سوخت سهمیه ای حمایتی بین بهره برداران بخش کشاورزی این شهرستان توزیع شده است، گفت: واحدهای دامی برای دریافت سوخت سهمیه ای باید مجوز فعالیت داشته باشند.
مدیرجهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه این میزان سوخت به منظور حمایت از کشاورزان برای برداشت محصولات کشاورزی، مصرف در دامداری و صنایع تبدیلی این شهرستان توزیع شد، اظهار کرد: توزیع سوخت در بخش کشاورزی این شهرستان برعهده مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری است و واحدهای دامداری برای دریافت سوخت سهمیه ای باید مجوز فعالیت داشته باشند.
پورفلاح با اشاره به اینکه کارگروه بازرسی متشکل از کارشناسان این مدیریت، شرکت نفت و نماینده فرمانداری بر نحوه ثبتنام، تائید و صدورحواله سوخت و چگونگی رعایت تکریم ارباب رجوع نظارت دارند، تصریح کرد: سهمیه سوخت به صورت دوره ای برای کشاورزان و دارندگان ماشینآلات کشاورزی در نظر گرفته می شود که اگر در همان دوره اقدام به خرید سهمیه خود نکنند، این سهمیه برای دوره بعدی لحاظ نخواهد شد.
انتهای پیام
نظرات