• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99090604540
  • خبرنگار : 50295

مدیرکل بهزیستی استان زنجان عنوان کرد

فراگیری خدمات بهزیستی با تاسیس مراکز مثبت زندگی

فراگیری خدمات بهزیستی با تاسیس مراکز مثبت زندگی

ایسنا/زنجان مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: گسترش و فراگیری خدمات سازمان بهزیستی و توزیع عادلانه خدمات مربوطه از اهداف تاسیس مراکز مثبت زندگی است.

محمد محمدی‌قیداری در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با تاسیس مراکز مثبت زندگی در استان زنجان، اظهار کرد: سازمان بهزیستی یکی از اصلی‌ترین نهادهای دولتی برای ارتقای سلامت اجتماعی در حوزه رفاه اجتماعی در جامعه است که در این رابطه خدماتی را به گونه‌های مختلف نیز انجام داده ‌است.

وی افزود: با توجه به افزایش نیازها و انتظارات جامعه نیازمند داشتیم تا خدمات تخصصی خود را در بستر مردم و در قالب دولت الکترونیک افزایش دهیم که با تاسیس مراکز مثبت زندگی یک سری از خدمات را در بستر آی.‌تی ارائه خواهیم ‌داد.

این مسئول تصریح کرد: با شناسایی مناطقی که بیش از ۴۵۰ پرونده در بهزیستی استان دارند ۴۳ مرکز مثبت زندگی برای تاسیس مجوز گرفته‌اند و پرونده افراد به نزدیک‌ترین مرکز و به محل زندگی‌شان تحویل داده ‌شده ‌است تا افراد، خدمات مختلف را در نزدیک‌ترین مکان به محل زندگی خود دریافت کنند.

محمدی با اشاره به اینکه مراحل اولیه بیشتر اقدامات بهزیستی استان برای مددجویان در این مراکز انجام خواهد شد، ادامه داد: فعالیت‌های قابل ارائه در مراکز مثبت زندگی ۲۲ خدمت است که ثبت و تشکیل پرونده اولیه فرزندآوری، پیگیری امور مددکاری خانواده‌ها، استفاده از ظرفیت‌های خیرین مناطق، شناسایی فعال جامعه هدف، ارائه آموزش‌های تشکیل و تحکیم خانواده، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیت‌ها و ... بخشی از فعالیت‌هایی است که انجام خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان بیان کرد: تسهیل دسترسی گروه‌های هدف به خدمات سازمان، کاهش ترددهای غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی، گسترش و فراگیری خدمات سازمان و توزیع عادلانه خدمات و افزایش رضایت‌مندی مردم از خدمات سازمان بهزیستی، از اهداف تشکیل مراکز مثبت زندگی است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین افزایش شرکای اجتماعی بهزیستی، تسهیل در خدمات‌رسانی، کاهش هزینه و تردد کمتر نیز از تاثیرات تاسیس مراکز مثبت زندگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha