محسن حمیدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در تابستان امسال، رقم شاخص کل ۶.۰۵ (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است) محاسبه شده که نامساعدتر از وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار امسال با میانگین ۶.۰۱) است. این ارزیابی بیانگر آن است که از دید فعالان اقتصادی مشارکتکننده در پایش فوق، در برخی استانها وضعیت مؤلفههای موثر بر محیط کسب و کار ایران در تابستان امسال تا حدودی نامساعدتر شده است.
وی افزود: بر اساس یافتههای این طرح در تابستان امسال، استانهای کردستان، کرمان و سیستان و بلوچستان، به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسب و کار و استانهای سمنان، آذربایجانغربی و مرکزی به ترتیب دارای بهترین وضعیت محیط کسب و کار نسبت به سایر استانها ارزیابی شدهاند.
این مسئول ادامه داد: در تابستان سالجاری، فعالان اقتصادی مشارکتکننده در این پایش، سه مؤلفه غیرقابل پیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر به کسب و کار و دشواری تامین مالی از بانکها را نامناسبترین مولفههای محیط کسب و کار دانستند.
حمیدی تصریح کرد: محدودیت دسترسی به آب، محدودیت دسترسی به حاملهای انرژی (برق، گاز، گازوئیل و ...)، و محدودیت دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت را مناسبترین مولفههای محیط کسب و کار کشور نسبت به سایر مولفهها ارزیابی کردهاند.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی استان زنجان یادآور شد: بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در تابستان امسال، رقم شاخص محیط کسب و کار استان زنجان، ۵.۶۷ (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است) محاسبه شده که نامساعدتر از وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار امسال با میانگین ۵.۲۲) است.
انتهای پیام
نظرات