• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99082819586
  • خبرنگار : 71565

ویس کرمی: انتخابات اخیر آمریکا آغازی بر فردای بدون آمریکا است

ویس کرمی: انتخابات اخیر آمریکا آغازی بر فردای بدون آمریکا است

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان این که این موضوع که انتخابات اخیرآمریکا نشان داد الگوی دموکراسی آمریکایی در سراشیبی سقوط قرار گرفته است، گفت: انتخابات اخیر آمریکا آغازی بر فردای بدون آمریکا است.

ه گزارش ایسنا، مهرداد ویس کرمی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: انتخابات اخیر آمریکا نشان داد الگوی دموکراسی آمریکایی که پایان تاریخ و نسخه نهایی تکامل بشر نیست. بلکه به دلیل تضاد با فطرت انسانی و سرشاخ شدن با سنت‌های اللهی در سرشیبی سقوط قرار گرفته است.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: انتخابات اخیر آمریکا آغازی بر فردای بدون آمریکا است، صدای شکستن استخوان‌های دموکراسی غربی به گوش می‌رسد دوران طلایی آمریکا به سرآمده و بنا بر آخرین اظهارنظر فوکویاما نظام لیبرال دموکراسی غربی دیگر حتی توان اداره خودش را ندارد تا چه رسد به این که پایان تاریخ باشد. در چنین شرایطی هیچ سیاستمدار عاقلی زلف خود را به برنده جدال فیل و الاغ گره نمی‌زند. و خود را روسیاه تاریخ و همراه و همدل با قاتلان حاج قاسم سلیمانی نمی‌گرداند. به فرموده مقام معظم رهبری راه نجات کشور در قوی شدن و تکیه بر ظرفیت‌ها و استعدادهای سرشار مردم بزرگ ایران است و رابطه با سایر کشورها باید براساس عزت ، حکمت و مصلحت باشد.  

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: شش ماه نخست مجلس یازدهم نشان می‌دهد که ما هنوز اندرخم یک کوچه هستیم و باید طرحی نو در نظر داشته باشیم  به نظر اینجانب راه صلاح مجلس یازدهم تمرکز بر اولویت‌های کشور و ابن الوقت بودن در عین دوراندیشی است. اشکال رایج مجالس و دولت‌های گذشته این بود که هر کسی از ظن خود طرح یا لایحه‌ای مطرح می‌ساخت که این طرح‌ها و لوایح در فضای احساسی به تصویب می‌رسید. راه خروج از این بن بست این است که مرکز پژوهش‌های مجلس نقطه عزیمت طرح‌ها قرار بگیرد تا در عین شناخت اولویت‌ها دچار روزمرگی و جوزدگی نشویم.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: این روزها سخن از تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ است. برخی از کارشناسان بر این باور هستند که ساختار بودجه کشور بیمار متولد شده  و ریشه بسیاری از رانت‌ها، مفاسد و زد و بندهای اقتصادی و سیاسی همین ساختار لابی محور است. که در آن سهم شورای برنامه ریزی استان‌ها حدود ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی سرمایه است و ۹۰ درصد آن در اختیار وزرا و تابع عنایت رئیس سازمان برنامه و بودجه می‌باشد و این یعنی قدم اول تبعیض و تقویت لابی گری در توزیع بودجه و امکانات کشور در حالی که طبق ماده ۷ بند ح برنامه ششم توسعه بایستی ۳۰ درصد اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای به شورای برنامه ریزی استان‌ها اختصاص می‌یافت.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود  عنوان کرد: برخلاف تاکید مقام معظم رهبری بر ورود موثر و سرمایه گذاری نهادهای انقلابی در چند استان از جمله استان حوزه انتخابیه اینجانب سرمایه گذاری قابل توجهی صورت نگرفته و ضرورت دارد این موضوع در اسرع وقت جبران شود.

ویس کرمی با اشاره به این که استان لرستان با لبان تشنه بر لب آب نشسته است، اظهار کرد: لرستان با داشتن حدود ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خروجی در سال از تشنگی پا بر زمین می‌کوبد. لرستان بیشتر از تحریم‌های آمریکا و اروپا براثر تحریم وزارت نیرو نابود شده چرا که بدون وجود سدهای مخزنی نه از منبع آب شرب پایدار خبری است و نه ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی در تابستان آبی برای کشیدن دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha